Nyt

Vi har været i Porsgrunn hos Eagle Mission til et Israel-seminar. Document har på det seneste bevæget sig mod kristne kredse, ikke mindst på grund af Israel, men også fordi Vesten befinder sig i en dyb åndelig krise, som lederne ikke har noget svar på. De vil ikke engang anerkende den.

Jeg har en ven i området, som er fra Baltikum, og vi har kendt hinanden, siden jeg rejste rundt i Baltikum lige efter Murens fald. Det var en speciel tid. Meget af regimet hang stadig ved.

Han har nu levet sit voksne liv i Norge, men har bevaret kontakten med sit hjemland. “Jeg kan mærke, at der er sket en ændring i hans syn på Vesten. “Vesten er ikke længere bevidst om, hvem den er, og hvordan den påvirker andre. Det har mistet sin integritet og selvrespekt. Det er en tom skal.

ANNONSE

Vi er enige om, at Ukraine er blevet en udmattelseskrig, og rapporterne om nogle få dødsfald er ikke nok til at holde interessen oppe. Samtidig ønsker medierne og politikerne ikke at fortælle os, hvordan krigen virkelig er. De ved, at hvis de gør det, vil der komme reaktioner fra offentligheden, som ikke har kraft til rigtig krig.

Det er kun i Gaza, at det er tilladt at vise krigen. Der kan man vise næsten, hvad man vil på TV Avisen: Sårede og døde børn, blodige mennesker, er helt OK. For “den gode sags” skyld.

Fordi det ikke er vores bomber. Hvert eneste blodige billede er en anklage hængt om halsen på Israel. I Ukraine er det vores bomber, men vi får ikke lov til at se resultaterne. Nogle meget talentfulde krigsfotografer dokumenterer krigen. Til de medier, der vil vise dem. Det vil flere nordiske medier ikke, så Document sætter disse billeder på. Det er det, våben gør. På begge sider.

EDS NOTE: GRAPHIC CONTENT – Dead bodies lie on the ground in front of a burning market after a rocket hit the city center of Kostiantynivka, Ukraine, Wednesday, Sept. 6, 2023. (AP Photo/Evgeniy Maloletka)

Det er russerne, der udfører de mest terroristiske bombninger af civile mål. Men mediernes syn på lidelserne, har været meget anderledes i Ukraine, end i Gaza.

Denne monomane optagethed af Gaza og ligegyldighed over for, hvad vores finansierede eller leverede våben forårsager i Ukraine, er et tegn på, at noget er fundamentalt galt. Det er ikke en følelse af retfærdighed eller empati, der driver det, det er noget andet. Noget ubehageligt.

Ragnar Hatlem har arbejdet 16 år i politiet, og endnu længere som jurist. Han har specialiseret sig i humanitær ret, og i Israel. Jeg købte hans bog Palæstina, og vi lavede et kort interview.

Hatlem siger, at den bestialitet, som Hamas udviste den 7. oktober, ikke var noget nyt. Under pogromen i Bagdad i 1941 rev pøblen pigernes arme af, for at få fat i deres smykker. Det går tilbage til Muhammeds behandling af jøderne. Muhammed indgik en fredsaftale med Qureishi-klanen, som skulle vare 9 år, 9 måneder og 9 dage. Efter to år var Muhammed stærk nok og Qureishi så uopmærksomme, at han var i stand til at løbe dem over ende.

For islam er der ikke noget, der hedder en aftale. Den er kun midlertidig, indtil islams hær er stærk nok til at vinde. Det vil også være tilfældet i Vesten, og selvfølgelig mod Israel. Man kan spørge sig selv, om de vestlige mediers og internationale organisationers hetz mod Israel også er en slags stedfortræderkrig: Det er et afløb for noget af den frygt, man burde føle for sit eget land.

Man skulle tro, at brutaliteten den 7. oktober ville have forhindret den norske elite i at være så uforbeholdne i deres støtte til palæstinenserne og Hamas. Men det lader til, at det modsatte er tilfældet: De kan ikke få nok. Det har givet muslimerne indtryk af, at de har fået carte blanche: Gør, hvad I vil. I har vores støtte.

Det har vi set i flere voldsepisoder: Fodboldkampen i Porsgrunn, 8. marts i Sandefjord, og i Oslo. Nogle har rejst rundt i Porsgrunn og revet de plakater ned, som Eagle Mission satte op om Israel-seminaret. Ligesom billederne af gidslerne i Gaza er blevet revet ned i Oslo, London, New York og andre steder. Det er et nyt niveau af aggression mod alt, hvad der kan vise sympati med Israel og jøderne.

Hvor tydeligt skal det siges, før myndighederne reagerer?

De vil ikke reagere. London-prædikanten Mohammed Hijab ved, hvor langt han kan gå i at opildne til vold mod jøder. Grænserne er blevet flyttet under denne krig.
Udenrigsministeren viser, hvor det officielle Norge står. Barth Eide “anbefaler” en boykot af israelske varer fra Vestbredden – indtil videre. Vinmonopolet skynder sig at komme ham i møde. Bama reducerer sit indtag af israelske klementiner.

Da en rabbiner blev angrebet i et indkøbscenter i Utrecht, bad politiet ham om at forlade stedet. Han var roden til problemet. Hvis bare jøderne kunne være usynlige, ville problemet være løst.

Efter min mening, fungerer allerede NRK på den måde : Judenrein og med muslimske programværter, der er som forvarsler: Her er fremtiden.

De er resultatet af en bevidst politik. Der findes ikke lignende fremtidsløfter for andre grupper. Hverken for centraleuropæere, asiater eller afrikanere. Hvad med det iranske nytår Nowruz? Norden er blevet mangfoldigt, men det er kun islam, der bliver promoveret, og alle ser det.

Israel-bashing, og Gaza-fokus og fejring af de festlige aspekter af islam forstærker hinanden på en ubehagelig måde. Norden går en mørk fremtid i møde.

Eliten påtvinger os islam, og de kan ikke undgå at se, at vi bliver bange. Det er valg, der har konsekvenser. Jeg tror godt, de ved, hvad de gør.

Der findes et mindretal, som synes, at Hamas, og fejring af ramadan er i orden.

Og der er hjerter der hepper på Israel. Det har jeg hørt fra flere.

De ville ønske, at de kunne være som israelerne. De er nødt til at være de stærkeste. Ellers er de færdige. Det kræver heltemod.

For Israel var dette deres fineste time. De stod sammen. Soldaterne turde gå ind i en krig med et netværk af tunneller under fødderne, hvor fjenden kunne dukke op når som helst. Tunneller betalt af FN og vestlige lande.

Men Israel havde ikke noget valg. De var nødt til at udslette Hamas. De ved, at det sker med stiltiende samtykke fra Egypten, Jordan, Saudi-Arabien og Emiraterne. De vil ikke have disse gale hunde i deres nabolag, som også er styret af Iran.

Disse elementære indsigter får man ikke fra vores medier. De har mistet den realitetssans, som er baseret på vores virkelighed og interesser.

EU virker opsat på at blive en integreret del af det islamiske bælte med den nye immigrationspagt. De ønsker at blive Eurabia.

Min baltiske ven observerer det norske lederskab, og det vestlige lederskab for den sags skyld. Han siger, at de har begivet sig ud i noget, de ikke tør. De tror ikke på noget. Bolsjevikkerne troede på det. De troede så stærkt, at Staling var nødt til at udrydde dem i den første generation. Han havde ikke brug for folk, der troede.

Min ven tror, at vestlige ledere vil stikke af, når det bliver svært. De kommer til at løbe væk. De spiller hasard med vores fremtid og ønsker ikke at tage konsekvenserne.

Selv indstiller jeg min modtager på helt andre bølgelængder. Min ven siger, at de gode tider er forbi. De kommer ikke tilbage.

– Islamisten Mohammed Hijab sier til muslimer i Oslo at jøder bør dø

 

 

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag