Kommentar

Den absurde anklage mod Israel om at have til hensigt at udrydde det palæstinensiske arabiske folk bliver masseret ind i folks bevidsthed af de vestlige medier med hjælp fra lumsk journalistik rettet mod civilbefolkningen, og hvor vi genkender den gamle metode med at gentage en stor løgn, indtil den bliver troet.

Men problemet Israel står over for er langt mere alvorligt end de fjendtlige medier. Israels mest inkarnerede fjender har lanceret en international kampagne mod det jødiske folk, som vi ikke har set de sidste 80-90 år.Hvor dette ender kan ikke afgøres på kort sigt, da det hadefulde vanvid har udviklet sig i medierne og politiske fora. Jo tættere IDF kommer på Hamas-ledelsen, der gemmer sig i tunneler i Gaza-striben, med de jødiske gidsler som menneskelige skjolde, jo mere øger presset på Israel.

Den sydafrikanske anklage om, at Israel har til hensigt at begå folkedrab, er en af ​​de mest groteske løgne, der nogensinde er rettet mod landet. At det kommer fra Sydafrika burde ikke komme som nogen overraskelse. Landets regime er selv i gang med at gøre livet uudholdeligt for den hvide del af befolkningen, “boerne”, som udgør omkring en halv procent af landets indbyggere. De lever i dag under trusler om udryddelse og rejser i stigende antal til andre lande, der er villige til at modtage dem. Men det kommer ikke frem i Haag.

ANNONSE

Når de israelske myndigheder har valgt at møde op i Haag for at præsentere deres version af krigen i Gaza, er det primært begrundet i den mulighed, det giver Israel for at dokumentere for det internationale samfund og dets medier, hvad der faktisk har fundet sted i Gaza-striben i de sidste 17 år, og hvad der gør det nødvendigt, at krigen bringes til en endelig afslutning. Her vil dommerpanelet have mulighed for i detaljer at studere, hvordan terrororganisationen Hamas med udenlandsk finansiering, våben og materiale og med politisk støtte fra en del af lokalbefolkningen, har systematisk arbejdet på at implementere bestemmelserne i deres egne vedtægter, for at udslette staten Israel og dens jødiske befolkning.

Hamas vedtægter er en detaljeret beskrivelse af et planlagt folkedrab, men hvad Hamas gør i form af massive krigsforbrydelser er forsvundet fra mediebilledet.

I mellemtiden vil politikere, organisationer og medier intensiverer de ubegrundede angreb mod israelernes kamp for overlevelse.Vi har set denne kynisme udspiller sig over fire måneder: Hamas gemmer sig i en forsvarsløs civilbefolkning, som de ved vil blive hårdt ramt, hvis Israel angriber Hamas.Og Hamas ved, at de internationale medier vil præsentere civilbefolkningens lidelser som det centrale resultat af Israels krigsførelse, og at forsøgene på at flytte civilbefolkningen væk fra kampzoner vil blive præsenteret som krigsforbrydelser i stedet for opfyldelse af folkeretlige forpligtelser, som dette faktisk er.

Hamas ved derfor, at jo mere kynisk de opfører sig, og jo flere de ofrer af deres egne civile, kvinder og børn, jo større international støtte vil de modtage for kravet om, at Israel skal afslutte sin forsvarskamp, og lade Hamas overleve sine forsøg på folkedrab rettet mod både Israels og Gazas befolkning.

Men Israels kamp vedrører landets og dets folks overlevelse. Kravet om kapitulation til en fjende, der er forpligtet til at udrydde jøderne befolkning er det samme som et krav om at begå selvmord. Uanset hvad Europa og verden kræver for at bevare Hamas og dets hensigt om folkedrab, kommer dette ikke til at ske. Især de norske myndigheder har vist partiskheden til fordel for terrororganisationen Hamas. Norge har i en overskuelig fremtid forspildt sin mulighed for at kunne spille en konstruktiv rolle i denne konflikt. Dette vil rapporteres når historien om denne krig skrives.

Men hvad med Den Internationale Domstol, ICC, i Haag? Vil den have rygraden og modet til åbent at anerkende, at Syd Afrika har vendt problemet på hovedet og forvandlet angriberen med hans hensigt om folkedrab til ofre for krigen? Vi er ikke overraskede, hvis retten igen fejler dens opgave.Den har tidligere vist, at den er politisk styret af de stater, der forsyner den med dommere. Ikke mindst dette blev afsløret i 2004, da ICC på vegne af FN’s Generalforsamling gennemførte dens berømte “høring” om lovligheden af ​​Israels sikkerhedsbarriere, som viste sig at være et effektivt afskrækkende middel mod arabiske terrorangreb. Denne gang vil den muligvis afsige sådan en dom mod bedre vidende.

Det mangler at vise sig, om Sydafrika, som ikke er part i konflikten med Israel, stadig vinder. I så fald, dette ville være første gang i domstolens historie, at den accepterer en retssag designet til at forhindre et FN-medlem i at forsvare sig mod en morderisk terrororganisation.

Israel har adskillige gange gjort modstand og afvist forsøg på udslettelse. Denne gang bliver miraklet endnu meget større, hvis den jødiske stat skal overleve. Aldrig før har det internationale pres mod Israel været større og mere krævende end nu. Allierede fra det meste af den vestlige verden, med alle dens medier, “kulturarbejdere” og “humanitære organisationer” og et voksende flertal i FN, har i enighet fordømt Israels kamp for overlevelse. Igen føler jøderne, at verden giver dem skylden for de overgreb, der er rettet mod dem. Dette har været tilfældet i århundreder, og vi frygter, at det vil fortsætte.

Det ser ud til, at mange er bange for den dag, IDF tager Hamas-lederne der befinder sig inde i tunnelerne, med de jødiske gidsler omkring dem.Faktum er det er terrororganisationen Hamas, som begår krigsforbrydelser i Gaza-striben, og som gennemførte oktoberpogromen uden nogen form for provokation.

Mange nægter stadig at fordømme Hamas i almindelig tekst, nægter at kræve, at de befrier gidslerne og sikrer civilbefolkningen på begge sider den sikkerhed, de har krav på. Røde Kors’ holdning til Hamas er slående , som Israels FN-ambassadør, Gilad Erdan udtrykte det så klart:

“Hamas begår forfærdelige og afskyelige krigsforbrydelser, og Røde Kors dækker over det, nægter offentligt at fordømme deres handlinger, og præsenterer ikke for verden Hamas’ monstrøse opførsel over for dets fanger,

Alle ved, at efter Hamas-pogromen er Israel nødt til at bekæmpe denne umenneskelige terrororganisation. Alle ved, at Hamas har bygget et tunnelsystem i flere etager under store dele af Gaza-striben, og som Israel skal ødelægge. Alligevel er der ingen, der kræver, at Hamas lægger ned sine våben og frigiver gidslerne. Der er ingen, der kræver, at Qatar, Tyrkiet, Iran og andre stopper den økonomiske støtte til Hamas, der holder terrororganisationen i live. Ingen kræver, at Egypten og Jordan åbner deres grænser for civilbefolkningen og hjælper dem i denne periode. Jordan er de palæstinensiske arabere’ hjemland, med allerede omkring 6 millioner palæstinensiske arabere, kontrolleret af en hashemitisk klan fra Saudi-Arabien, installeret af Storbritannien.

De af os som virkelig bryder os om civil befolkningen i Gaza og de jødiske gislene, må også rette pekefingeren mod Hamas, mot Iran, Tyrkia, Qatar og andre der finansierer og støtter Hamas, mot alle som nekter at fordømme Hamas, ikke bare rette pekefingeren mot Israel.

 

Denne og flere andre artikler finner du på SMAs hjemmeside: https://sma‒norge.no/

Støtter du det du leser? VIPPS til SMA: 84727 eller bruk vår bankkonto: 6242 10 60644

 

Av dr. Michal Rachel Suissa, leder for Senter mot antisemittisme

Kjøp billetter til lesermøte med Mikael Jalving!



1 023 / 5 000
Oversettelsesresultater
Oversettelsesresultat
om civilbefolkningen i Gaza og de jødiske gidsler, skal også pege fingeren mod Hamas, til Iran, Tyrkiet, Qatar og andre, der finansierer og støtter Hamas, til enhver, der nægter at fordømme Hamas, ikke bare pege fingeren mod Israel.

 

Du kan finde denne og flere andre artikler på SMAs hjemmeside: https://sma‒norge.no/

Støtter du det, du læser? VIPPS til SMA: 84727 eller brug vores bankkonto: 6242 10 60644

ANNONSE