Kopierede/fra hoften

James O’Keefe har lavet et af sine største scoop. Han har vundet tilliden hos en af ​​Pentagons næsthøjeste embedsmænd, en der skriver svarene til de chefer, der paraderer foran kongreskomiteer. Han hedder Jason Beck. Han er essensen af ​​woke. Har skiftet køn og afslører Demokraternes ønske om magt: De vil afskaffe senatet, valgkollegiet og fylde højesteret op, så domstolen aldrig vil stikke en kæp i hjulene på nye love.

En af dem er at ophæve 2nd Amendment , som garanterer amerikanerne retten til at bære våben. Det skal væk. Statens monopol på vold skal være absolut.

Becks titel er nok til at sende kuldegysninger ned ad ryggen:


Total force lyder som en fremtidig dystopi. Det er Terminator snak. Der er meget ved interviewet, der giver dybde til det, vi har set på overfladen: Fremme af trans- og homoseksuelle i militæret. Det startede med retten til at være åbent homoseksuel. Nu bruges trancer i reklamer for militæret. Pentagon har problemer med at fylde sine rækker. De mangler 40 procent af det nødvendige personale. Men kampagnerne bliver ikke omlagt af den grund. Det er en del af en transformation af Amerika.

Beck ville i et traditionelt samfund blive betragtet som en afviger. I stedet har han en af ​​toppositionerne i Pentagon. Som underordnet en af ​​viceforsvarsministrene. Vigtig og betroet nok til at skrive svarene til kongreshøringer.

ANNONSE

Det er psykologisk smart at give ledelsesansvar til afvigere. De har brudt så mange regler i deres personlige liv, at de ikke har noget problem med at afmontere samfundet.

Beck siger, at muren mod Mexico skal væk. Hvad er pointen med kontrol? Spildte ressourcer. -Hvem har nogensinde hørt om en terrorist, der er kommet over grænsen? siger Beck. I virkeligheden er flere hundrede på FBI’s terrorliste blevet afsløret. Det ved Beck selvfølgelig. Alligevel lader han som om, der ikke er noget problem. Han bekræfter, hvad vi har vidst længe: De åbne grænser er en bevidst plan om at transformere Amerika til et helt andet samfund.

Staten skal tage våbnene fra borgerne. Hvordan vil det ske?

Beck er ikke dum. Han minder om, at nationalgarden blev indsat i sydstaterne for at afskaffe segregation i skolerne. Der var nok nogle af soldaterne, der personligt var imod jobbet, men de fulgte ordrer, siger Beck, og han mener, at det samme ville ske i dag, hvis de fik ordre til at tage folks våben væk. De ville følge ordrer.

At det i det ene tilfælde handler om at skabe lighed, mens det andet skal etablere et statsdiktatur på tværs af den amerikanske forfatning,  er Beck ligeglad med.

Gennem samtalen kommer det frem, at det er total magt, de sigter efter, som jobbeskrivelsen indikerer.

Beck er langt ude. Men han er i en nøgleposition. Hans ministerium er ansvarlig for DEI – mangfoldighed, lighed i resultater og inklusion. De ansætter folk på baggrund af etniske, religiøse og seksuelle markører. De overtrumfer kompetencer.

Under samtalen støder de på Eric Prince, manden bag Blackwater. Beck gør det klart, at der er en mand, han hader. De vil gøre det svært for folk som ham at arbejde med et udlejningsfirma.

Generelt vil det være svært at handle med staten, hvis man ikke deler Becks værdier og målsætninger.

Total magt

Norge er på samme vej som USA. Tidligere statsminister Erna Solberg indførte, at 5 procent af de statslige stillinger skulle besættes af personer med huller i deres CV. I denne uge kom det frem, at den nuværende statsminister Støre indstillede ordningen.

O’Keefe spiller homoseksuel og gør det overbevisende. Beck har skiftet køn og er svag for smiger og flirt. Da de sidder sammen i sofaen siger han, at han har været igennem “arbejd” nedenunder. -Hvordan vil det ske, hvis vi bliver intime, spørger O’Keefe. Der slutter første afsnit.

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag