Kommentar

Enhver, der har set Roland Freisler skrige ad de arresterede den 20. juli, ved, hvad en bloddommer er. Irans præsident, Ebrahim Raisi, får tilnavnet bloddommeren, ikke uden grund. Gennem historien har der været mennesker, der har været villige til at optræde som skarpretter, med blod op til albuerne, bogstaveligt talt. Men vi troede aldrig, at dette ville gælde for USA.

Jens Bjørneboe skrev ”Vi, der elskede Amerika”. Francis Ford Coppola lavede Apocalypse Now! Det liberale USA var optaget af The Heart of Darkness. Nu er det liberale Amerika dødt, overtaget af en venstrefløj og et etablissement, der selv er Mørkets hjerte. Dette er kernen i det civilisatoriske fald i Vesten: De gode er blevet til de onde.

Det er ligesom i et eventyr. Helten skal dræbe dragens hjerte.

Der må være en grund til, at dette motiv går igen i så mange eventyr og sagn: Ondskaben truer med at ødelægge verden.

Se 13 minutter af Mark Levin, der forklarer, hvem den særlige efterforsker Jack Smith er.

Nazisterne havde nogle ”svin” til at udføre det beskidte arbejde. Svin var også venstrefløjens yndlingsudtryk i 60’erne og 70’erne: Politiet var svin. Nu er det etablissementet, der er svin og ikke overraskende, benytter de sig af pøbelen.

ANNONSE

Men først og fremmest har de overtaget systemet. De har forvandlet det amerikanske føderale politi, CIA og justitsministeriet til en drage.

I Kongressen sidder vicedirektør for FBI, Paul Abbate, for Senatets retsudvalg og forsvarer agenturet. Han nægter at svare på spørgsmål vedrørende dokumentet, der afslører, at Biden modtog 5 millioner dollars fra Ukraine. Marsha Blackburn spørger: -Er deres job at beskytte Biden eller Amerika?

Han forsøger konstant at redde sig i land med udflugter, men synker. Da Josh Hawley spørger om de 278.000 amerikanere, som FBI overvågede i 2022 uden lovlig tilladelse, går han gennem isen. – Det var ikke med vilje, siger Abbate. Hawley kan kun køre kniven langsomt og vride: Har FBI uforvarende overvåget 278.000 borgere?

FBI har dækket over Biden-familien i årevis. Den dybe stat valgte Biden netop fordi han er korrupt og lader sig kontrollere.

Nu vil de knuse Trump. De ved, at det er ude med dem, hvis han bliver genvalgt.

De har taget jernnæven på. Enhver, der tør modsætte sig, bliver knust. Det er som en henrettelse.

Levin klæder Smith af. Han har to gange vist, at han er villig til at lave politiske forsøg. I 2016 tabte han 8-0 i højesteret i en sag, han havde anlagt mod Virginias guvernør Bob McDonnell. Der var ingen substans i anklagen, men det lykkedes ham at knuse McDonnell, både politisk og personligt. Han tabte også en sag mod den demokratiske kandidat John Roberts i 2012.

Smith er inkvisitor. Sådan en mand, som politistater gør brug af.

Dette har været Biden-regimets modus operandi hele tiden. Til at begynde med vedrørte det oprindeligt Trumps støtter: Paul Manafort, George Papadopoulos, Carter Page. Med stormen 6. januar blev det potentielt alle, der var til stede i Washington, og nu er mistænksomhedens kreds udvidet til konservative kristne, abortmodstandere og alle, der sætter Amerika før globalisme, woke og ideologi.

Beskyldningerne mod almindelige amerikanere bliver vildere og vildere.

Under Stalin og Mao foretog samfundene kvantespring: det samme gælder for det vestlige samfund i dag. Den grønne omstilling minder om Maos store spring fremad.

Men for at kunne mobilisere samfundets ressourcer i en total omstrukturering skal samfundets institutioner omstruktureres. Medierne er gået fra at være vagthunde til megafoner for magten. Retsstaten opretholder ikke længere principper, den implementerer en ny politik.

Da denne politik delegitimerer store dele af befolkningen, betyder det, at statsapparatet bliver et våben mod den del af befolkningen, der ikke vil bøje sig.

Hillarys “qvip”, dvs. spydigheder, om ”deplorables”, dvs. om de ynkelige; og Norges statsminister Ernas om “sammensurium” var ikke løs snak. De ved det, og de har taget deres forholdsregler. Politiregisterloven bliver nu udvidet.

Men hvis man vil omdefinere samfundet, kræver det folk, der er villige til at gøre det beskidte arbejde. Det er her folk som Smith kommer ind.

Journalister skal interessere sig for historien for at se mennesker og begivenheder i perspektiv. Især i en tid med så højt et tempo. Men medierne har i stedet valgt at klippe forbindelsen til historien.

Amerikanske journalister er holdt op med at se sig tilbage. De har lukket døren. De er kun interesserede i fortiden, hvis den kan bruges som et våben i den politiske krig. Skandinaviske journalister har fulgt trop.

Dette er selve definitionen af ​​et totalitært samfund: Historien bliver konstant omskrevet.

Men historien er der for dem, der ønsker at bruge den, og den er et stærkt våben i sandhedens tjeneste.

ANNONSE