Kommentar

 

John Fetterman er kandidat til Senatet for Pennsylvania den 8. november. Fetterman har haft et slagtilfælde og har svært ved at formulere sig. Men det er ikke hans evne til at tale, der er svækket, det er hans kognitive evner.

Dette blev gjort klart i et interview, MSNBC for nylig havde med ham. Journalisten sidder flere meter væk for ikke at se, hvad der sker på bordet foran Fetterman. Der er en stor Apple-skærm. Computeren har et program, der oversætter det, reporteren spørger om, til et sprog, Fetterman forstår. Det, vi er vidne til, er et eksempel på transhumanisme: en integration mellem menneske og maskine. Hardwaren oversætter et spørgsmål i realtime til et niveau, der er forståeligt for Fetterman, eller rettere: fortæller ham, hvad han skal sige, så han i det mindste giver indtryk af at have forstået det. Han giver et svar, der kan passere for seerne. Men hvis de skulle vide, om det er sandt, hvis Fetterman svarer tilstrækkeligt, skulle de se, hvad maskinen gør med journalistens spørgsmål. Det må de ikke se, deraf afstanden.

MSNBC-journalisten er ærlig nok til at fortælle seerne, at da hun talte med Fettermann før interviewet, forstod han ikke den simpleste small talk. Det var en knusende åbenbaring. En politiker, der vil ind i det amerikanske overhus, Senatet, hvor kun 100 repræsentanter sidder, er så kognitivt svækket, at han ikke er i stand til at forstå dagligdags tale. Han er ude af stand til at tænke, han er kognitivt svækket. Det er maskinen, der taler for ham.

ANNONSE

Hvilket slags parti stiller en kandidat, der er kognitivt svækket? Fetterman har opbakning fra demokraterne, både centralt og lokalt. Han har boet i sine forældres kælder hele sit liv og har aldrig haft et arbejde. Han er gift med en illegal immigrant. Han går ind for legalisering af alle stoffer og ønsker at løslade fangerne. Demokraterne har nået et niveau, hvor offentligheden klapper for endnu mere kriminalitet.

Dette publikum reagerer med raseri på kritik af Fetterman. Journalister og aktivister beskylder kritikerne for “ableism”, åndelig funktionsnedsættelse, det faktum, at man kritiserer nogen for ikke at være 100 procent fit, og sammenligner ham med folk, der sad i kørestol. De undgår at gå til sagens kerne: At Fetterman vil ind i landets højeste repræsentative organ, selvom han er åndssvækket og ikke selv kan føre en samtale.

Hvilket samfund forsvarer retten til at lade kognitivt svækkede mennesker styre landet? Det gør demokraterne. De har anbragt en mentalt udfordret person i Det Hvide Hus.

Det bliver tydeligere og tydeligere, at Biden aldrig skulle have været præsident. De, der valgte ham, vidste, hvad de gjorde. Hvis de ikke præsenterede Biden, ville de få Bernie Sanders. Sanders er ikke kuk-kuk. Men han er socialist, og han mener, hvad han siger. Han vil tage de riges penge. De kunne ikke styre ham. Derfor måtte han ikke vinde.

Demokraterne er blevet partiet af den mest korrupte klasse i amerikansk historie. Det samme skete ved konventet i 2016: Sanders var ved at slå Hillary af pinden. Clintons kontrollerede partimaskinen. Det kom der ikke noget ud af. Men det skete så åbenlyst, at de unge, der flokkedes om Sanders, blev rasende. Ti procent af dem stemte på Trump.

Tucker viser, hvordan woke-ism gør det forbudt at kritisere kandidater, der er mentalt svækkede. Det er diskrimination. Man må ikke sige, hvad alle ser: At præsidenten er gak-gak. Det sker næsten hver dag nu. Der sker et eller andet, der viser, at Biden ikke er mentalt til stede. Han gav et af de sjældne tv-interviews onsdag til CNN’s Jake Tapper. Under transmissionen taber han sedlen på gulvet. Hans replikpapir, som fortæller ham, hvad han skal sige. Han kan ikke undvære det.

Alle ser det, men størstedelen af ​​medierne kommenterer det ikke. De lader som om, at Biden er normal. De bliver dermed forsvarer af en facade. Indehaveren af verdens mest magtfulde embede kan ikke være en facade uden at få konsekvenser for USA’s position i verden. Selvom de amerikanske medier lyver, ser resten af ​​verden Biden hvad han er. Den første katastrofale handling var flugten fra Kabul. Det var helt selvforskyldt. 13 soldater blev dræbt ligesom utallige amerikanske statsborgere og afghanere, der havde hjulpet amerikanerne. Taleban dræber dem. Anniken Huitfeldts naive holdning til Taleban er endnu værre i forhold til, hvad de norske myndigheder ikke har udtalt sig om: At Biden påførte USA et nederlag mindst lige så slemt som flugten fra Saigon. Men det var i det mindste en flugt. Vietcong kampvogne kørte ind i porten til ambassaden. I Kabul blev alt overgivet helt frivilligt. Også militært materiel til 84 milliarder dollars som nu sælges på verdens børser. Det norske etablissement opfører sig, som om tilbagetrækningen var en normal exit. Det var en katastrofe, og alle så det. I stedet for afghanske samarbejdspartnere fyldte Biden flyene med totalt fremmede i titusindvis, og de er med til at gøre amerikanske samfund utrygge, ikke mindst for kvinder. Bidens svaghed er udløseren for invasionen af ​​Ukraine. Putin ville aldrig have vovet at invadere, hvis præsidentens navn var Donald Trump. Men senest i denne uge fik vi et eksempel på, hvordan Bidens og demokraternes skøre politik skaber kaos og krise i verden: OPEC+ gjorde ikke som Biden bad om og øgede produktionen. De skåret den med to millioner tønder. Det fik Det Hvide Hus til at spørge, om det ikke var på tide, at USA evaluerede sit forhold til Saudi-Arabien. Formanden for udenrigsudvalget i Senatet, Robert Menendez, ønskede at lægge kongedømmet Saudi-Arabien på is. NTB gentog dette med oprejst pande:

Tirsdag aften oplyste pressetalsmand for Det Hvide Hus, John Kirby, at Biden vil evaluere USAs forhold til de saudiarabiske myndigheder.

– Jeg synes, præsidenten har været meget tydelig på, at det er et forhold, som vi skal fortsætte med at overveje, og som vi skal være villige til at tage op igen, i lyset af den nylige Opec-beslutning, sagde han.

Kiby tilføjede, at Biden er villig til at arbejde sammen med Kongressen for at gennemtænke, hvordan forholdet til Saudi-Arabien “bør ses fremad.” Han påpegede samtidig, at der endnu ikke var indledt nogen formelle drøftelser.

USA kræver, at Saudi-Arabien deltager i krigen mod Rusland.

OPEC’s beslutning kan underminere USA’s bestræbelser på at gøre krigen smertefuld for præsident Vladimir Putin og truer med at skabe yderligere uro i verdensøkonomien. Også hjemme kan demokraterne og præsident Joe Biden blive tvunget til at indføre upopulære brændstofprisstigninger lige før det vigtige midtvejsvalg.

Rusland er associeret medlem af OPEC, deraf tegnet +. Forventer USA seriøst, at Saudi-Arabien lægger sine egne interesser til side og deltage i USA og EU’s krig mod Putin? Hvilken tidsalder lever de i? Woke-ism gør noget ved folks hoveder. Demokraterne er fast besluttet på at udfase fossile brændstoffer, dekarbonisere, USA. Derfor var det første, Biden gjorde, at annullere olierørledningen fra Canada og forbyde efterforskning og udvinding på føderalt land og beskære eller annullere licenser. USA blev igen nettoimportør. Biden begyndte at bejle til lande som Venezuela og Iran. USA ønskede ikke at udvinde olie, men den kunne købes af USA’s fjender. Dette vanvid gennemskuer kyniske politikere ved magten, som der er flest af. De ser, at woke har gjort USA svagt. Pentagon registrerer en rekrutteringsnedgang på 40 procent. De unge går ikke ind i de væbnede styrker for at lære om transværdier. EU er ligesom kogalskab. Norges EØS-penge er gået til at påtvinge ungarere og polakker LGBTQ+. Vi leverer våben, men har ikke mænd under våben til at afskrække. Det har ikke noget EU-land. I stedet har EU med Tyskland i spidsen påført sine egne borgere en energikrise, som nu får politikerne til at bringe ord som “krigsvinter” på tale. NRK vil have os til at tro, at tyskerne vil lide for Ukraine. Men folk er ikke så dumme som NRK, Biden og EU. Tyskland blev onsdag tilbudt russisk gas, men takkede nej.

Hvis man ikke inddrager og forstår woke-ideologien, forstår man ikke det vanvid, der ødelægger Vesten: Det er en fordrejning af Bibelens ord, at blinde er blevet seende og døve taler. Woke er et oprør mod skabelsen: Senile kan blive præsidenter. Et højteknologisk industrisamfund bygget på kulstof kan overleve på vind og sol, altså hippiernes luft og kærlighed.

Men det sidste krav er massepsykosen: Man må ikke afsløre og kalde en spade for en spade. Biden er virkelig den moderne version af H. C. Andersens Kejserens nye Klæder. Biden træder nøgen ind, og alle klapper beundrende. Ved at holde en tale i Philadelphia, hvor amerikansk uafhængighed blev proklameret, ligner han en karakter i en gyserfilm, med kulisser, der kunne være lavet af Leni Riefenstahl, Hitlers instruktør. Stående ovationer fra regimets medier.

Men det er ikke kun USA. Tucker fremhæver Greta Thunberg, der blev hyldet som en åbenbaring for at sige det rene vrøvl. I primitive kulturer er folk med vandhoveder udvalgt og menes at have profetiske evner.

Vesten er på det niveau, og farten ned mod bunden er stigende. Krig er ikke noget, man bare hopper ud af.

Woke har et censurregime, der siger, at man ikke må kritisere galskaben. Det kaldes Equity, Social and Inclusion eller G for Governance. ESQ eller ESI. Aldrig hørt om dem? Det er de magiske ord, som verdens store virksomheder er styret af. Larry Fink fra verdens største hedgefond, Blackrock, som statsminister Støre besøgte, er en ivrig tilhænger af ESG:

Equity, retfærdighed, er konceptet, der forvandler normale præstationsbelønnende samfund til galehuse: Alle skal have den samme karakter! I skolen som på arbejdspladsen. Karakterer er diskriminerende.

Medierne i Skandinavien nævner ikke ” Equity”, men de opfører sig efter dens normer. Sverige er kommet “længst”.

Unge på karrierestigen med ambitioner ved, hvad Equity er. Du skal besætte stillinger med sorte eller muslimer for at vise, at du er med. Det er lige meget, om de kan noget. Asiater er anderledes, de er præstationsdygtige, de scorer højere end hvide, men dette skal undertrykkes, ellers vælter bananvognen.

Fra børnene er små, bliver de indoktrineret i lighed. Lærerne forvandler vores børn til lydige borgere i et samfund, der har glemt, hvad frihed er. Frihed bliver en trussel.

De skandinaviske lande er kommet meget længere ad denne vej, end vi er klar over.

Et gammelt ærværdigt hotel i Storbritannien, i det område, hvor kong Arthur siges at have boet, fik et tilbud fra regeringen om at huse illegale migranter. Ejeren ville modtage en million pund. Men hvad med skader? Intet problem, det ville de offentlige myndigheder tage sig af. Enhver, der har lejet ud på offentlig regning, ved, hvor meget det løfte er værd.

Men han skulle opsige sine lokalt ansatte. Det ville ejeren ikke opfylde, han var en vigtig arbejdsgiver i lokalsamfundet.

Det ved de, der kom med forslaget. De ved, at hundredvis af migranter fra Langtbortistan vil ødelægge både hotellet og lokalsamfundet. Så hvorfor gør de det?

Fordi deres mål er ødelæggelse, sagde Tucker, og hotelejeren var helhjertet enig. De gør det med åbne øjne. Woke er en kult, en nihilistisk kult, der ødelægger verden og gør den ubeboelig for mennesker.

At det nu også har viklet os ind i en krig burde få alle advarselslamper til at lyse. For woke er det modsatte af rationel. Den får folk til at handle irrationelt.

Reklametavler i Oslo er fulde af en ny sæson af Walking Dead. Den mentale verden af ​​woke er som en udgave af Walking Dead. Det forbereder os på det der kommer.

Tucker er en af ​​de få, der ikke er blevet narret og beskriver den massepsykose, som vi er indhyllet i hver dag.

 

Hvis du aldrig har set en Walking Dead-trailer, vil du måske tjekke ud, hvad de fodrer vores hoveder med. “Horrorfilm” er ved at blive lidt tamt begreb.

 

ANNONSE