Kopierede/fra hoften

Vi er stadig midt i en bølge af overdødelighed, der startede i 2020 i Storbritannien, og den officielle forklaring fra de britiske myndigheder er, at det skyldes et “efterslæb efter pandemien” og lange køer i sundhedsvæsenet.

Men i et brev, fra 21 parlamentarikere, bestående af både Konservative, Labour-medlemmer og repræsentanter fra andre partier, kritiseres regeringen for at ignorere en mulig sammenhæng mellem vaccinerne og overdødelighed. “Hvis disse data findes, så del dem venligst; hvis grundige undersøgelser allerede har udelukket en sådan forbindelse, så del venligst de relevante rapporter,” skrev gruppen i et brev. Brevet er omtalt i The Telegraph.

Underskriverne omfatter blandt andre Graham Stringer fra Labour, Miriam Cates fra Det konservative parti og Thomas Coke, jarlen af ​​Leicester. Gruppen UsForThem, som blev etableret under pandemien, for at beskytte børn mod koronare restriktioner, såsom lukninger af skoler og krav om masker, har også underskrevet brevet, som kan læses i sin helhed her.

ANNONSE

”Disse faktorer (sundhedskøer, red.anm.) kan ikke alene forklare den udtalte overdødelighed i perioden siden 2021, især blandt midaldrende og yngre årgange (inklusive en stigning på 8 % i børnedødelighed i 2023, ifølge British Medical Journal )”, skriver medlemmerne af Parlamentet. “Det er især værd at bemærke, at ifølge Office for Health Improvement and Disparities (OHID) data, har Storbritannien oplevet en stigning i dødsfald relateret til hjertet, blandt ellers raske mænd og kvinder, der bor uden for hospitaler og plejehjem.”

Overdødelighed blandt unge

Dette er et velkendt problem. Dagbladet skrev allerede i 2022 om “SADS” -sudden adult death syndrome – pludselig-voksen-døds-syndrom. Ifølge NRK, er overdødelighed blandt unge, blevet registreret for første gang, på mindst 20 år. Der er registreret overdødelighed, blandt alle aldersgrupper, i både 2022 og 2023. I 2022 svarede overdødeligheden til 4.682 flere dødsfald end forventet, hvilket er 11,5 procent overdødelighed.

I Storbritannien, blev mere end en million vaccine-skader og vaccine-dødsfald, registreret allerede i september 2021. En nylig undersøgelse konkluderer, at vaccinerede mennesker har en højere risiko for hjerteproblemer og neurologiske sygdomme. Mens mainstream-medierne og myndighederne fortsat insisterer på, at der ikke er nogen sammenhæng mellem dette og overdødelighed, er det positivt, at der er folkevalgte, der ikke vil feje problemerne ind under gulvtæppet .

For hvad har myndighederne at skjule? Hvis der ikke er nogen sammenhæng mellem øget dødelighed og covid-vacciner, bør de hilse grundig undersøgelse og debat velkommen. Det bidrager ikke til øget tillid til hverken myndigheder, medier eller medicinalselskab, når emnet forsøges tysset.

 

Køb “Hvordan myndighederne bluffede os” af Robert Malone!

ANNONSE