Tavle

En kvinde og hendes to små børn er blevet sendt på hospitalet, efter at en mand kastede, hvad der ser ud til at være et ætsende stof, mod dem i det sydlige London.

Tre politibetjente blev også lettere såret, formentlig da de kom til stedet for at hjælpe kvinden og hendes børn. Yderligere tre personer blev også sendt til kontrol på hospitalet, oplyser politiet.

– Tests er i gang for at fastslå, hvilken slags stof de er udsat for, men vi mener, det er et ætsende middel, siger politioverbetjent Alexander Castle.

En mor skreg “mine øjne”, efter hun og hendes to børn blev såret i syreangrebet, før gerningsmanden flygtede fra stedet, skriver The Daily Mail.

De tre ofre er blandt i alt ni sårede, og otte er blevet bragt til hospitalet efter den forfærdelige hændelse i det sydlige London, oplyser politiet.

Det menes, at alle undtagen de tre første blev “ved et uheld” såret, da de kom familien til hjælp.

Politiet har indledt en undersøgelse, efter at det ætsende stof blev kastet mod trioen i Lessar Avenue, Clapham South.

Met-politiet er nu i gang med en menneskejagt og bruger en helikopter i jagten på angriberen.

– Jeg så en hvid bil komme langs vejen, og så så jeg to personer stige ud af bilen, og de sloges, siger et vidne til The Sun.

– Damen græd og råbte “mine øjne”, politiet hjælper mig, fortsætter vidnet.

Billeder fra scenen viser en forladt hvid Hyundai i20 stationcar med dørene åbne i en gade, hvor boliger sælges for op til 3 millioner pund.

Den ødelagte bil ser ud til at have en smadret forrude, og billederne viser en boblehat efterladt i nærheden.

– En mand blev set flygte fra stedet. Vi bruger ressourcer fra hele politiet for at pågribe denne person, og arbejdet med at finde ud af, hvad der har ført til denne forfærdelige hændelse, er i gang, siger overbetjent Alexander Castle.

Der er ikke oplyst noget om etniciteten af ​​de involverede i hændelsen.

Vidne beskriver anbriberen som en fra Fjernøsten :

https://www.youtube.com/watch?v=dYnVq1L1nWY&ab_channel=GBNews

Tommy Robinson News har denne beskrivelse :

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag