Kopierede/fra hoften

New York City er en “fristedsby”. Illegale migranter kan her tæve politibetjente uden større konsekvenser.

En gruppe migrant-pøbler angreb to politibetjente i New York, da politiet forsøgte at anholde en af ​​dem. Dette skete uden for et migrantcenter finansieret af skatteyderne på initiativ af borgmester Eric Adams (D).

Adams er selv tidligere politibetjent, men New York har vedtaget love, der kræver, at byens skatteydere skal finansiere også kriminelle migranter. Som en “fristedsby” nægtes føderale agenter at arrestere selv alvorlige kriminelle migranter, som er under byens beskyttelse.

En hel bande gik efter de to betjente.

Efter en politijagt blev fire migranter i alderen 19 til 24 år anholdt og sigtet for voldeligt at angribe politiet. Men de kom hurtigt ud af varetægtsarrest uden kaution, ifølge gældende love i New York, skriver Breitbart.

ANNONSE

De fire migranter blev alle løsladt fra fængslet uden kaution takket være en lov i delstaten New York, der sikrer, at mistænkte anklaget for forbrydelser, der anses for “ikke-voldelige” og mange voldelige forbrydelser, ikke er berettiget til at betale kaution.

En undersøgelse viser, at hele 72 procent af formodede voldsforbrydere, der bliver løsladt, begår nye kriminelle handlinger.

Floridas guvernør Ron DeSantis (R) siger om angrebet : “Dette er en national skam. Deporter migranterne og luk grænsen!”

Alison Esposito (R), der stiller op til kongressen i New York, er ked af, hvordan bølgen af ​​illegale migranter har vendt op og ned på alle amerikanske principper.

– Vores ledere har skabt et system, hvor kriminelle er bedre beskyttet end lovlydige borgere, og illegale migranter prioriteres frem for politifolk, sagde Esposito.

– Demokrater i New York har omfavnet pro-kriminelle love, der opmuntrer kriminelle, og effektivt har overgivet vores gader til lovløshed.

Næsten 200.000 migranter er ankommet til New York siden foråret 2022. 67.000 af disse bor stadig på skattefinansierede hostels, der drives af byens myndigheder.

Læs også:

Migrantkrisen i New York City har nådd nye høyder

Køb “The Dying Citizen” af Victor Davis Hanson som papirbog eller som e-bog! < /p>

ANNONSE

Mest læst

Donald Trump er manden

Bidens store bagslag