Kommentar

Det er svært at finde en rød tråd i præsident Joe Bidens politiske kurs, andet end en kombination af alt der er til skade for USA og den almindelige amerikaner og alt, der kan slette hans forgængers præstationer – hvilket er det samme. Men mest har man fornemmelsen af at den styres af de interesser, der bedst kan presse sig forbi hans umiddelbare hjælpere og lægge en ‘executive order’ foran ham til underskrivelse. Man får derfor hurtigt en ide om hvorfor Biden sløjfede Trumps direktiv, der gjorde medicin til kronisk syge afgørende billigere. Sværere er det at se andet end ondskab i at sløjfe ‘Operation Talon’, der opsporede pædofile krænkere der levede ulovligt i USA.

Godt en uge efter Biden havde erstattet Trump i Det Hvide Hus øgede USA sin militære tilstedeværelse i Syrien. Og forleden bombede USA så en iransk støttet milits i Syrien, Bidens regering netop havde fjernet fra terrorlisten, som gengældelse for et raketangreb. Men der er stigende tvivl om, hvem, der træffer disse beslutninger, som præsidenten syntes at forfalde stadigt mere. Den tidligere secret service agent Dan Bongino, fortalte Hannity, hvad hans tidligere kollegaer observerede

“Well, they call it the Secret Service for a reason, but I maintain a lot of contacts outside of even law enforcement, and I’m telling you, from what I’ve heard from people in my network, everyone knows how bad it is. Everyone. It’s not a mystery. It is the worst-kept secret in the White House. And how they can — think about this. We are only in the second month of this. How bad is this going to be four years from now? This is a serious problem. It’s not a joke.”

18 februar aflyste Det Hvide Hus Bidens besøg i Michigan og begrundede det med at det ville begynde at sne “for up to a few inches”. Rettidig omhu måske, Chicagos korruption taget i betragtning er det ikke sikkert man ville kunne nå at rydde de 5 cm sne. Men “the White House declared an 8 a.m. “lid” for reporters — meaning there would be no in-person events.” og i stedet holdt Biden møder om Covid-19 med sin stab. Præsident Biden har også udskudt sin første State of the Union tale for Kongressen til det amerikanske Folk, der plejer at blive givet i februar, på ubestemt tid. 

ANNONSE

Alle kan se det og har kunnet det længe. “The best way I can describe him every time I see him is that he’s just lost” fortalte Dr. Ronny Jackson, tidligere huslæge for både præsident Barak Obama og Donald Trump. Men allerede i løbet af Demokraternes primærvalgkamp var det en stiltiende joke. Da Julian Castro påpegede Bidens selvmodsigende svar “Are you forgetting what you said two minutes ago?” reagerede publikum indforstået med implikationerne – de havde for længst set hvad pæne mennesker ikke talte om og her var Castro direkte uartig.

Kongressens Forkvinde Nancy Pelosi, ville før magtskiftet have det gjort lettere at fjerne en præsident hvis der var mistanke om det mentale funktionsniveau og det var ikke den endnu siddende præsident Trump hun tænkte på. Som Trump formulerede det; “Crazy Nancy Pelosi is looking at the 25th Amendment in order to replace Joe Biden with Kamala Harris. The Dems want that to happen fast because Sleepy Joe is out of it!!!”

Så meget er Biden nu “out of it” at 31 Demokratiske medlemmer af Repræsentanternes Hus har foreslået at præsident Biden ikke alene skal kunne godkende et atomangreb. Som Foxs Sean Hannity bemærker, så er det ikke blot opsigtsvækkende, at dette ikke blev foreslået da Trump var præsident hvor fortællingen om hans mentale uligevægt var på sit højeste. Forslaget strider også direkte imod Forfatningen, der gør præsidenten til Commander in Chief. Det er altså en politisk dødssejler og skal tolkes som et råb om hjælp.

Det er vicepræsident Harris der nu taler med “statsledere fra andre steder”, som Biden ville have formuleret det, og dermed også hendes ære at tale med Danmarks statsminister Mette Frederiksen. Men vicepræsident Kamala Harris blev først orienteret efter at Putin var orienteret minutter før de amerikanske krydsermissiler ramte deres mål. Der er andre kræfter, der overstiger hendes i magtens korridorer. Og inden hun træder til, måske i de kommende måneder, vil disse kræfter risikerer stadigt mere, for at sikre at så mange af deres interesser bliver tilgodeset, som muligt inden mulighedernes vindue lukkes til. 

Mediernes tavshed om Bidens tilstand har været så øredøvende, at der ikke hersker tvivl om at alle kan se, at Biden ikke er Commander in Chief. Og det kan USAs fjender selvfølgelig også. Det kinesiske regime brugte tidligere præsidents Obamas sidste besøg i landet på at demonstrere sin stigende magt og selvbevidsthed. Efter ikke at kunne fremskaffe en passende trappe til Air Force One, hvorfor den amerikanske præsident og hans følge måtte bruge flyets egen nødtrappe, skosede en kinesisk sikkerhedsagent en af Obamas assistenter for åbent kamera. Det forstod alle i Asien betydningen af, Kina var den nye magt og USA en syg mand. Og som de nu står over for Obamas ældede vicepræsident, der er tydeligt kognitivt reduceret, er kineserne igen blevet demonstrativt selvbevidste over for amerikanerne, som man kan læse i Epoch Times

China has given anal awab tests to U.S. diplomats for COVID-19 “in error” and promised to exclude them from such practices in the future, the State Department told The Epoch Times on Feb. 25.

 

Præsident Trump blev på sin side bespist i Den Forbudte By.

 

ANNONSE