Kommentar

Hvis myndighederne i USA vil have borgerkrig skal de bare fortsætte samme kurs som nu. Det gælder først og fremmest Demokratiske politikere som ikke løfter en finger for at standse hoben, men også føderale myndigheder med justitsminister William Bar i spidsen og FBI-chef Christopher Wray, som lider af berøringsangst.

Shooting in Kenosha Just the Beginning of Civil War in America Says Prediction Expert 
Onsdag skete det som før eller siden måtte ske: Nogen forsøgte at beskytte liv og ejendom med våben. To blev dræbt. Anti-Trump-medierne forsøger at fremstille Kyle Rittenhouse som højreekstrem, men det er der ikke holdepunkter for.

Nu har galskaben i USA varet i tre måneder, og den viser ingen tegn til at aftage. Der er heller ingen tegn til at nogen vil sætte hårdt mod hårdt. Tværtimod. De, som arresteres slippes ret ud igen. Biden og Demokraterne stryger hoben med hårene og de føderale myndigheder er fraværende. Måske tænker Trump, at Demokraterne kommer til at tabe valget på denne lovløshed. Det kan godt være. Men han leger med ilden.

ANNONSE

Det kan også være at folk som FBI-chef Wray er kyniske nok til at lade byer brænde, hvis det øger chancen for at blive Trump kvit. Vi så også forsvarschefen og forsvarsministeren distancere sig fra præsidenten under belejringen af Det Hvide Hus. Det er ikke sikkert Trump har så mange han kan stole på.

Men justitsministeren burde være en af dem.

Tidligere FN-ambassadør Nikki Haley talte under Republikanernes konvent og hyldede Trump. Men Tucker trak en tweet frem, hun skrev ret efter George Floyd døde, hvor hun sagde at protesterne var retfærdige og at vi alle måtte føle lidt smerte.

”Det er vigtigt at forstå, at George Floyds død føltes personlig og smertefuld for mange. For at blive godt skal det være personligt og smertefuldt for alle.”

Da var Minneapolis allerede blevet brændt ned. Sådan relativisme var det sædvanlige, eller tavshed.

Politikerne virker ikke til at have nogen fornemmelse af hvad som foregår ude blandt folk. De har ikke tænkt at “tage det, som det kommer”. De har ikke tænkt at sidde og vente på at hoben kommer efter dem.

”Her er scenariet: bunker af kriminelle brænder og plyndrer amerikanernes private forretninger over hele landet, og lokale myndigheder stopper dem ikke. Ikke alene vil de ikke stoppe dem, men enhver, der bliver arresteret, frigives straks for at gøre det hele om igen den næste nat (see Portland). Forventede du, at dette kunne fortsætte uden mere vold? Hvordan troede du, det ville ende? Hvor fører dette hen – social forandring til utopi? Byer brænder. New York City er nu et sted, hvor ingen butiksejer vil hen. Hvor meget mere af dette troede du folk ville finde sig i?”

At the Big Apple kommer til at blive en middelmådig, kriminalitetspræget færdig-by, vil nok komme som et chok for mange. Men hundredtusinder er rejst allerede og det var folk som lagde mange penge i kassen.

BAGGRUND: Jeg talte med den påståede skytte tidligere på natten, der sagde, at han var der for at beskytte privat ejendom

Han fremsatte ikke racistiske kommentarer, fordømte #BLM eller nævnte politiske motiver for sine handlinger

Han sagde, at han var der for at beskytte privat ejendom og havde et skydevåben

pic.twitter.com/ViYUB65tiy

— ELIJAH RIOT (@ElijahSchaffer) August 26, 2020

Hoben kommer ikke til at kunne marchere ind i restauranter og trakassere folk. Når folk forstår at de ikke slipper væk, at hoben vil komme efter dem, vil de “make a stand”.

What is important is that this is only the beginning of a scary and dark time in American history and I’m not the only one who sees it. Mobs are accosting diners and demanding they display the Communist fist. Do you think this is going to end the way the mobs want it to? How many of you would rather be dead than Red? Make a choice now because this is where we are in the timeline of human events. Your time to make a choice is running out. The mob is perfectly willing to do it for you.

Hvad der er vigtigt er, at dette kun er begyndelsen på en skræmmende og mørk tid i amerikansk historie, og jeg er ikke den eneste, der ser det. Folkemængderne presser restauranter og kræver, at de udstiller den kommunistiske knytnæve. Tror du, at dette vil ende, som folkemængderne ønsker det? Hvor mange af jer vil ”hellere være død end rød”? Træf et valg nu, for det er nu vi er på en skillevej for menneskelige begivenheder. Din tid til at træffe et valg løber hastigt ud. Hoben er helt villig til at træffe valget for dig.

Scott Adams mener lokale politikere med vilje lod hoben få frie tøjler. De vidste at før eller siden vil folk forsvare sig.

Jeg mener, jeg har fortalt dig i nogen tid den åbenlyse vej, disse protester / optøjer / plyndringer ville gå. Der var kun én måde, hvorpå disse ville foregå, nemlig under den antagelse, at politiet ikke ville optrappe, og at den lokale regering ikke ville lade den føderale regering komme ind og tage sig af de voldelige ting. Der skulle ikke være overordnet tilsyn, og det var tilsigtet.

Den lokale ledelse besluttede ikke at bruge nogen autoritativ ledelse under protesterne / optøjerne / plyndringerne. Så det er klart, at lokalbefolkningen ender med at bevæbne sig, for hvad skulle der ellers ske? Kunne du forestille dig noget andet resultat? Det var tydeligt, at dette ville blive resultatet. Og dette er kun begyndelsen, ikke kun en engangsforestilling. Det er ret indlysende, at flere civile militser eller flere borgere vil begynde at bruge tungere våben … og de vil snart begynde at dukke op … Der er sandsynligvis ingen måde, det vil stoppe på.

Ingen normal person ønsker sig borgerkrig. Men heller ingen normal person vælger at ignorere så klare tegn på en eskalerende udvikling, hvor pilen kun peger en vej.

Jeg ønsker ikke at leve i en brandvarm borgerkrig, men der er intet andet resultat muligt, hvis dette fortsætter. Folk vil ikke lægge sig fladt ned og lade hoben ødelægge, lemlæste eller dræbe dem eller nedbryde deres boligområder. Så vil de hellere gå frivilligt i fængsel. Der vil flyde blod i gaderne, før Amerika tillader kriminelle, der udgiver sig for at være aktivister, at slippe for ansvaret for resultatet af deres gerninger. Tvivl ikke på det. Brug for bevis?

Oprøret kunne have været ovre på en uge, men så må der helt andre metoder til. De, som har magt og myndighed, lader sig kue af politiske aktivister og tør ikke gribe ind. De er så passive og fraværende at de ikke forstår, at folk køber våben som aldrig før. Mennesker som aldrig har ejet et våben køber dem nu. Det er et dårligt tegn. Det viser også hvor håbløst ”ude af sync” Demokraterne er, som vil tage våbnene fra borgerne.

PJ Medias Rick Moran rapporterede for nylig, at amerikanerne bevæbner sig, som om de forbereder sig på krig. as if they are preparing for war.

Næsten 5 millioner amerikanere købte et skydevåben for første gang i 2020. ”National Shooting Sports Foundation” spurgte skydevåbenforhandlere surveyed, som fortalte, at 40 procent af salget blev gjort til købere, der aldrig tidligere har ejet et skydevåben

“Dette er et tektonisk skift på markedet for skydevåben og ammunition og en total ændring af nutidens våbenbesiddende samfund,” sagde Lawrence G. Keane, senior vicepræsident for fonden. foundation

”Disse førstegangskøbere repræsenterer en gruppe mennesker, der indtil nu har været ligeglade med hensyn til ejerskab af skydevåben. Det er i hastig forandring, og disse amerikanere holder fast i deres gudgivne ret til at eje og bære våben og beskytte sig selv og deres kære, ”tilføjede han.

Beto O’Rourke drømmer om at tage våbnene fra folk.

Når almindelige mennesker begynder at købe våben for første gang i deres liv, er noget drastisk sket. De køber våben for at forsvar sig. Fordi de ved at ingen kommer når de ringer efter politiet. 

Når hoben hærger og politiet ikke svarer igen, har man taget første skridt mod borgerkrig. Megan Fox siger, det man burde gøre var at arrestere alle lokale politikere som støtter hoben. Men voldsspiralen er allerede skruet så højt op at det ville kræve stor overmagt og stærk vilje.

Hvor findes viljen?

ANNONSE