Dag: 19. oktober 2023

Harald Sohlberg (1869-1935). Olje på lerret, 59 x 82 cm, privateie. Bildet er sannsynligvis malt 1907 i Kjerringvik i Vestfold, like sør for Sandefjord, der Harald Sohlberg var bosatt fra 1907 til 1910. Et annet  Sohlberg-maleri med motiv fra Kjerringvik satte prisrekord, GBP 2,677,000, rundt NOK 32 millioner, hos Sotheby’s i London den 8. desember […]

Les Mer...

Allan Pettersson (1911-1980) skrev en fantastisk sangsyklus – Barfotasonger – der han tonsatte sin egen lyrikk. Peter Mattei synger et dystert og tragisk utdrag derfra mens vi kondolerer Sverige etter terrordrapene i Brussel.

Les Mer...

Samfundstjeneste dag 39 (19102023). Det er fem grader, da jeg cykler over Kulturbroen. Det føles koldere, for der er en strid blæst. Jeg fryser fingrene, selvom jeg allerede har taget arbejdshandskerne på.

Jeg er fremme klokken ni. Der er næsten fyldt i personalstuen. Formanden, to fleksjobbere, fleksjobberen (der har en praktikant fra kontanthjælpssystemet), praktikanten og en fyr, der begynder i samfundstjeneste.

Les Mer...

Det burde ikke undre nogen, at Gaza-slagterne konstant forsøger at bedrage omverdenen. Sidste store nummer var løgnen om, at israelerne havde bombet et hospital i Gaza med flere hundrede dødsofre til følge.

Les Mer...

Hans Rustad deler sine tanker og overvejelser, mens han går tur med hunden i skoven. Rumble:  Podbean:  Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper. Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner […]

Les Mer...

Synagogen blev vandaliseret og påsat ild i Tunesien kort efter den dødbringende eksplosion på et hospital i Gaza tirsdag aften. Flere hundrede hærværksmænd lavede alvorlig skade og satte ild på en historisk synagoge i Al Hammah i Tunesien.

Synagogen var ikke længere i brug, da der ikke længere bor jøder i Al Hammah, men den har været et vigtigt minde om byens jødiske historie.

Les Mer...