Kopierede/fra hoften

Det burde ikke undre nogen, at Gaza-slagterne konstant forsøger at bedrage omverdenen. Sidste store nummer var løgnen om, at israelerne havde bombet et hospital i Gaza med flere hundrede dødsofre til følge.

For det første blev hospitalet ikke bombet, men hospitalets parkeringsplads blev ramt af en arabisk raket, der styrtede ned kort tid efter affyringen. Der er faldet flere hundrede sådanne raketter ned forskellige steder i Gaza – raketter, der skulle dræbe civile israelere.

Løgnen blev afsløret efter en grundig israelsk undersøgelse, der blandt mange andre beviser indeholder en opsnappet telefonsamtale mellem to Gaza-slagtere. De var altså klar over, at der var tale om en grov løgn.
Det afholdt dog ikke adskillige vestlige medier fra straks at bringe stærkt manipulerede “oplysninger” om, at det var israelerne, der havde dræbt flere hundrede arabere ved at bombe hospitalet. Den meget fine avis The New York Times bragte oven i købet på forsiden et foto af en totalt udbombet bygning som “dokumentation” for påstanden om det israelske luftbombardement. Avisen havde ikke selv forinden forsøgt at undersøge påstanden.
Fotoet viste sig at være et falsum, der viste en ganske anden bygning et helt andet sted. Det rigtige hospital er ubeskadiget.
Man er derfor nødt til som udgangspunkt at betragte vestlige mediers historier om Israel som manipulerede.
Rusland, der ikke har villet fordømme Gaza-slagternes massakrer på civile israelere, krævede straks, at Israel skulle bevise, at det ikke havde bombet hospitalet og dræbt flere hundrede arabere. Hvilken moralsk eller anden adkomst har regimet i Kreml til at stille et sådant krav?
Men nu har Putin & Co. altså fået de begærede beviser.
ANNONSE