Nyt

Mikael Jalving er fyret fra JP. Det beretter han selv på sin Facebookside. Dermed er kun Niels Lillelund tilbage.

Jeg havde en dejlig søndag med cykelløb, hjemmelavet æblekage og stærk indisk mad, der mindede os om, at vi er i live.
Blev også begavet. Min søn gav mig et par aerosokker. Min datter gav mig et nyt bælte, så jeg kan holde bukserne oppe nu, hvor jeg skal på smalkost efter fyringen fra JP. Og min bedre halvdel forærede mig en hammerlækker transportabel højtryksspuler, som kan bruges mod åndssvage chefer (og til rens af cykler og cykeltøj).
Ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden min familie.
Jyllands-Posten har været på nedadgående kurs i flere år. Men da Marchen Neel Gjertsen overtog som chefredakteur trådte JP for alvor ind på krigspartiets side: Avisen blev del af et kartel – Berlingske, JP, Politiken, – er fører krig mot den patriotiske del af befolkningen.
Fyringen av Jalving var en varslet hændelse.
Når Jalving har tænkt sig om håber vi han slutter sig til de frie medier.
ANNONSE