Hovederne på bloggen

“Jeg tæller ikke længere angrebene og orker ikke at læse mere om den ene, den anden, den tredje araber, som sprænger vesterlændinge i luften, hugger hovedet af dem med macheter eller kører dem ned med lastbiler optændt af såkaldt hellige ord i en 1400 år gammel bog. Jeg har simpelthen fået nok. Jeg tager min cykel. Æder en bøf. Skider på halal og haram og forbereder mig mentalt på den dag, hvor kampen ikke længere står på ord, men i handling.”

Mikael Jalving er i lighed med så mange af os andre også blevet træt af den passivitet og manglende politiske vilje til at se sandheden i øjnene og reagere på den. Han orker ikke flere opfordringer til at stå sammen og leve videre, og tror ikke på, at den blotte insisteren på ikke at lade sig mærke med noget efter et terrorangreb, har den mindste indflydelse på dem, der vil ødelægge os. For vi har lukket en række trojanske heste ind i Europa ved at tillade masseindvandring fra muslimske lande. Islam er blevet en magt- og terrorfaktor i vor midte, og den vil ødelægge os, hvis vi ikke smider den på porten.

Læs Jalvings glimrende indlæg her:

 

 

http://jyllands-posten.dk/debat/blogs/mikaeljalving/ECE9604285/traehesten-i-manchester/

ANNONSE

2 svar til “Træhesten i Manchester”

 1. KnudMadsen siger:

  Gad vide om ikke det vi oplever, er noget af det mest absurde, der er sket i verdenshistorien. Vi er under heftig angreb af en styrke, der vil overtage vore lande og dræbe os, og vi gør ikke den mindste modstand mod angrebet.
  Eftertiden må da i den grad undre sig og vore efterkommere må fordømme os på de allerkraftigste, hvis der overhovedet vil være efterkommere om 50 år, der kan skrive historien. De vil være slaver uden mulighed for at ytre sig. Hold kæft, hvor er det dog sindssygt.

  • Verden_er_gal. siger:

   Grunnen er som du vet feilslutninger fra PK, rett og slett mangel på kunnskap om islam mm. Pluss noen politikere o.a. som gir fullstendig f*** i folkets sikkerhet bare de selv kan få toppjobber og makt.
   Enig, det er FULLSTENDIG absurd.