Kopierede/fra hoften

Mange af Mikael Jalvings trofaste læsere har utvivlsomt spurgt: Hvor gik Jalving hen, da han gik ud? Eller vel rettere: blev smidt eller frosset ud af Jyllands-Posten. Pokker forstå, at den skrantende publikation har råd til at miste en så velskrivende mand.
Men så er der andre, der efterspørger Jalvings skriftlige arbejder, og nu har han fundet et nyt hjem i Document.dk, der fra nu af jævnligt vil bringe hans betragtninger. Document.dk er datter til det meget større og voksende norske moderselskab, Document.no. Så det skal nok blive godt.
Nu skal man imidlertid ikke tro, at Document.dk kun er for nordmænd, for publikationen henvender sig også til danskere, og sproget er dansk.
Så gør jer selv en tjeneste og giv Document.dk et jævnligt klik.
Her er et udpluk af Jalvings debutartikel:
”De seneste år i den københavnske og århusianske mediemølle har mørnet mig. Derfor var det kærkomment, at Document henvendte sig, efter at jeg var blevet fyret fra Jyllands-Posten sidste år med en venlig opfordring: Byt den etablerede presse med et frit medie og skriv for os!
Det gør jeg så nu. Skriver for en norsk – og nordisk offentlighed – i den formodning, at de nordiske broderlande stadig har meget tilfælles, ikke bare historie, men også fremtid, herunder en lang række problemer, som både er indlysende og svære at råde bod på, og som jeg skal vende tilbage til i løbet af de kommende måneder.”
ANNONSE