Nyt

Det fremgår af tyske medier.

Det var en forventet fyring som vi skrev i går.

I morgen bliver den tyske efterretningschef Hans-Georg Maaßen sikkert fyret af Merkel

Som vi tidligere har skrevet gav Hans-Georg Maaßen problemer for den tyske regering. Han afviste Merkels påstande om “hetzjagt” i Chemnitz på udlændinge og kritiserede brugen af en vidoe fra en twitter-konto der skulle vise en konfrontation med nogle udlændinge.

Nu er han fyret som øverste chef for forfatningspolitiet, men står dog ikke uden job. Faktisk bliver han forfremmet til at være statssekretær i Indenrigsministeriet som både er den højeste embedsfunktion for tjenestemænd, men også bedre lønnet.

Afløseren er endnu ikke fundet, men SPD og den del af medierne der går en for en slap udlændingeplotik har fået deres trofæ.

Tagesschau

ANNONSE