Kommentar

En bemærkelsesværdig meningsmåling fra Fox News viser, at 47 pct. af respondenterne betragter impeachment-undersøgelsen af Joe Biden som ”legitimate” (berettiget eller velbegrundet).

48 pct. mener, at den er ”bogus” – altså savner ethvert grundlag.

Det underlige er, at ca. halvdelen af amerikanerne er kommet til den konklusion, at Biden ikke har rent mel i posen, og at hans adfærd bør undersøges.

Dette skal ses på baggrund af, at så godt som alle de traditionelle medier har affærdiget de seneste afsløringer fra diverse whistleblowers og har gjort deres yderste for at dække over Bidens åbenlyse korruption og uegnethed til jobbet som præsident.

Målingen er først og fremmest en kedelig besked til medierne, for den viser, at en stor del af befolkningen ikke tager sig af deres venstreekstreme propaganda. Samtidig demonstrerer den styrken i de alternative medier og de meninger og oplysninger, som borgerne udveksler med hinanden.

Og det er netop denne uautoriserede meningsdannelse, som EU vil til livs med sin Digital Services Act. Borgerne skal forhindres i at udbrede anskuelser, der ikke passer i magthavernes kram. EU-holdet tror, at de med deres forbud kan få befolkningen til at lystre. Og det går indtil videre strygende.

ANNONSE

Omkostningen bliver imidlertid, at Unionen mand og mand imellem vil miste sin legitimitet. De kan tvinge og true folk til at gentage deres løgne, men ingen vil tro på dem.

Efter at stalinisterne i Bruxelles har valgt undertrykkelsen, er der ingen vej tilbage for dem. De bliver nødt til at udspy den ene fantastiske påstand efter en anden og true med straf til enhver, der bestrider dem.

Ligesom med USA’s demokrater, der har ødelagt landet, og nu er begyndt at arrestere deres kritikere.

Men vil det gavne undertrykkerne på længere sigt? Historien er en beretning om mægtige tyrannier, der brød sammen.

ANNONSE