Dag: 11. juli 2023

Hans Fredrik Gude (1825-1903). Olje på lerret, 127,5  x 189 cm, Nasjonalmuséet, Oslo. Hans Gude underviste ved Kunstakademie Düsseldorf 1854–61. ved Kunstakademie Karlsruhe 1863-80, og endelig ved Berliner Akademie der Künste fra 1880 til sin bortgang i 1903. At han rakk å male såpass mange hovedverker i norsk og europeisk kunst, sier noe om hans […]

Les Mer...

En fjerdedel af virksomhederne i Tyskland overvejer at flytte. En undersøgelse udført af analysebureauet Kantar blandt 150 industribedrifter i Tyskland på vegne af det tyske konsulentfirma FTI-Andersch viser, at 26 procent af virksomhederne overvejer at flytte produktionen til udlandet.

Les Mer...

Hver dag bliver en kirke angrebet i Frankrig. Den historiske Église Saint-Georges brændte ned i søndags: – Det minder om Notre-Dame de Paris, som blev ødelagt i 2019. Når vores mødesteder for bøn og tilbedelse går op i røg, påvirker det os dybt.

Den historiske Église Saint-Georges i Descartes, 57 kilometer syd for Tours, brændte ned i søndags.

Les Mer...

I Vesteuropas stater nægter beslutningstagerne at standse invasionen og de aggressive profetdyrkere. Værst står det til i Sverige, Frankrig og England. Hvorfor handler politikerne i de nævnte stater ikke effektivt mod denne fjendtlige overtagelse, der også er begyndelsen på en befolkningsudskiftning? Hvorfor tillader de samfundets ødelæggelse i stedet for at beskytte det?

Les Mer...

En russisk ubådskommandant blev skudt under en løbetur i Krasnodar i det sydlige Rusland. Stanislav Rzhitskij blev fundet med fire skudhuller i ryggen nær sportskomplekset Olimp. Gerningsmanden undslap, skriver russiske medier. Ukrainske medier skriver, at Rzhitskij sidste år var kommandant på en ubåd, der skød missiler mod Vinnitsa i det vestlige Ukraine. I et af angrebene blev 28 mennesker dræbt.

Les Mer...