Nyt

En russisk ubådskommandant blev skudt under en løbetur i Krasnodar i det sydlige Rusland. Stanislav Rzhitskij blev fundet med fire skudhuller i ryggen nær sportskomplekset Olimp. Gerningsmanden undslap, skriver russiske medier. Ukrainske medier skriver, at Rzhitskij sidste år var kommandant på en ubåd, der skød missiler mod Vinnitsa i det vestlige Ukraine. I et af angrebene blev 28 mennesker dræbt.

Stanislav Rzhitskij blev fundet med fire kuglehuller i ryggen nær Olimp sportskomplekset i Krasnodar, sydlige Rusland, ifølge rapporter.

Russiske medier siger, at attentatmanden undslap, og at der er blevet indledt en drabsefterforskning.

Rzhitskij, 42, var kaptajn i den russiske flåde, men arbejdede som næstkommanderende for Krasnodar-regionens mobiliseringsafdeling, da han blev dræbt.

Ukrainske medier siger, at han sidste år havde kommandoen over en ubåd i Sortehavet, der affyrede Kalibr-missiler mod Vinnitsa i det vestlige Ukraine. Byen blev angrebet flere gange sidste år, og det dødeligste angreb dræbte 28 mennesker.

https://www.telegraph.co.uk/world-news/2023/07/11/russia-ukraine-war-latest-news-nato-zelensky-putin/

ANNONSE