Nyt

Det hvide pulver, der blev fundet i vestfløjen af Det Hvide Hus, var kokain, viser analyse. Mistanken går i retning af Hunter Biden. En tidligere FBI-agent, der nu arbejder for grænsepatruljen, Mark Morgan, sagde, at det ville tage 30 minutter at finde synderen. Hvis man ønsker det.

Men Hunter er netop sluppet for to alvorlige sager, der normalt ville have resulteret i flere års fængsel. Det Hvide Hus har ikke brug for mere opmærksomhed på ham lige nu. Pressetalskvinde Karine Jean-Pierre afviste at svare på spørgsmål om sagen, som hun ofte gør, når det kommer til Bidens. Men Trump sparer ikke på konfekture:

“Er der virkelig nogen, der tror på, at kokainen, der blev fundet i vestfløjen i Det Hvide Hus, meget tæt på Det Ovale Kontor, er til brug for andre end Hunter & Joe Biden,” skrev Trump på Truth Social.
“Hvor er Det Hvide Hus SIKKERHEDS TAPE, som dem jeg åbent og lykkeligt gav til sindsforvirrede Jack Smith, som hurtigt vil vise, hvor kokainen i Det Hvide Hus kom fra???” Trump tilføjede. “De kender allerede svaret, men kan sandsynligvis ikke lide det!”

Rummet, hvor kokainen blev fundet, er under intens overvågning. Alle skal låse deres mobiltelefoner, udfylde formularer osv. Hvis offentligheden ikke hører, hvem der har taget kokain med, kan det skyldes, at sandheden er for ubehagelig.

ANNONSE
Men det er ikke første gang, og amerikanerne har efterhånden lært, hvad det betyder.
ANNONSE