Kommentar

Hvis man mener at Joe Biden har stået for ro og forudsigelighed er man ikke i god tro. Da er man på parti med juntaen der har grebet magten i USA. Alt Biden-regimet berører krakelerer. Det er det modsatte af ro og forudsigelighed.

At sige noget andet er at føre læserne bag lyset.

Det er hvad Berlingske har holdt på med i mange år, helt siden Trump dukket op. En bevidst mørklægging af det kup eliten i USA har gennemført.

Berlingskes beskrivelse af virkeligheden passer ikke.

Joe Biden har til gengæld stået for ro og forudsigelighed, og han har genetableret den tætte forbindelse over Atlanten, som er rygraden for Vestens globale styrke og Europas sikkerhed.

Man tør ikke tænke på, hvordan krigen i Ukraine ville være forløbet, hvis Trump stadig havde siddet i Det Hvide Hus.

Hvis Trump havde siddet i Det hvide hus ville det ikke været nogen krig.

Berlingske husker selvsagt den katastrofale exit fra Kabul, værre end Saigon. Men man ofrer sandheden på ideologiens og propagandaens alter.

Faktum er at Berlingske er blevet hoforgan for Krigspartiet.

Det samme gælder pressen i Sverige og Norge. De hepper på krigen. De er fuldstendig ligegyldig med at de nordiske lande trækkes aktivt ind i krig med Rusland.

Berlingske synes Biden-regimet har gået for forsiktig frem i sin militære støtte til Ukraine. 113 milliarder dollar. USA har ikke råd. 47 procent af amerikanerne klarer ikke stille 1000 dollar i en trængt situation. De er fattige.

Ukraine er ved at blive mission creep. Vinden er ved at vende i Washington. Med Bobby Kennedys entre kan valgkampen komme til at dreje seg om krigen.

USA er stadig den frie verdens vigtigste nation, og derfor har vi en interesse i, at amerikanske præsidenter vil tage det på sig at forsvare demokratiske idealer og en regelbaseret verdensorden.

Det er blank løgn. USA har ødelagt den internationale orden og demokratiet på hjemmebane. Det gælder stadig retsvæsenet.

Berlingske har svigtet sin pligt til at informere leserne efter bedste ævne.

Demokraterne har på to år langt på vej ødelagt USA. De begyndte sit stormløb mod demokratiet 25. maj 2020. Uroen 6. januar er en bagatel i sammenligning. For øvrig stod myndighederne også bag den.

ANNONSE

 

 

https://www.berlingske.dk/ledere/berlingske-mener-europa-hepper-paa-joe-biden-men-…

 

 

ANNONSE

Læs også

Hvilke vidunderlige krige -
Amerika er til salg -
-
Krigens tåge -

Læs også