Kommentar

Medierne blæser striden mellem Spotify og Neil Young/Joni Mitchell op, og danske medier vil gerne have det til at Spotify er kommet i problemer og må rette ind efter at være kommet galt afsted med fejlinformation om covid. Medierne “hjælper til” med at disciplinere dem. De gør det udelukkende af uegennyttige grunde selvfølgelig. Dette er den fortælling, medierne og Big Pharma vil have du skal tro på. Det hele er en stor løgn.

Sagen er: Big Tech, mainstream-medierne og myndighederne er endt i en clinch med to store personligheder: Joe Rogan og Dr. Robert Malone. Rogan er et podcast-fænomen. Hans podcast når hundredvis af millioner. Derfor ”købte” Spotify ham for 100 millioner dollar. De lever af at spotte stjerner og nu er det ikke længere gamle popstjerner, der sælger, men podcasts. Rogan sælger så godt, at en kommerciel virksomhed skulle være en idiot, hvis de valgte Neil Young og Joni Mitchell frem for Rogan. Men det underdriver medierne. Deres angreb på Spotify og er også et forsvar for deres eget territorium og markedsandel: Rogan stiger. De falder. Så er det okay at bruge “sandheden” som et våben. Desværre må de svine en af ​​verdens førende vaccineforskere til for at nå deres mål. Bad luck, Malone.

Medier i udkantslande som de skandinaviske satser på, at nyhedsstrømmen går så hurtigt, at folk enten ikke er i stand til at orientere sig eller falder fra.

Men det fungerer ikke i et USA, hvor medierne har taget parti for Big Business, der forsøger at tvinge kritisk raceteori, transpolitik og tvangsvaccination ned i halsen på folk. Summen af ​​dette blev for meget. Da de kom og ville kontrollere folks kroppe, sagde mange STOP. Det er nok nu.

ANNONSE

Implicit i sag om faldende vaccinationstal er også en historie om, at folk, der har taget to doser, nægter at tage en tredje. De har mistet troen.

Joe Rogan og Malone er vitale for medierne, politikerne og Big Pharma. De øger modstanden. Derfor skal de lukkes ned, for enhver pris.

Men begge er blandt de fremmeste inden for deres respektive områder. Derfor vokser prisen for at udelukke dem. Se bare CNN. De er snart nede til tælling.

Folk med fornuften i behold kan se, at Rogan og Malone har fortjent den plads, de indtager. De er ”achievers”, de præsterer. Sådanne mennesker har skabt den amerikanske drøm.

Nu er det demokraterne, Big Tech og Big Pharma og medierne, der står tilbage med deres egne ”deplorables, ynkelige tabere. Folk, der er villige til at tro hvad som helst.

Denne kløft vil blive endnu tydeligere i 2022.

Da Trump kaldte medierne for en folkefjende, blev det betragtet som uanstændigt. Når folk nu ser, hvad medierne er i stand til, forstummer kritikken.

Malone er farlig, fordi han mestrer sit fag, og det har været forsøgt politiseret, af kræfter, der misbruger videnskab og medicin. En ærlig mand, der har aflagt den hippokratiske ed, kan ikke se sig selv i den.

Men den, der modarbejder det nye regime, møder jernnæven.

Tankeforbrydelser

Rogan spørger Malone, hvorfor han blev blokeret på Twitter. De giver ingen begrundelse, svarer Malone. Men han ved, hvad der fik ham fyret fra LinkedIn. Det var en tankeforbrydelse.

Malone: ja, jeg blev de-platformet fra LinkedIn for mange måneder siden, og øh det var, øh, der var faktisk to tilfælde af de-platforming i LinkedIn, og i begge tilfælde var jeg i stand til at få en forklaring på, hvad de specifikke forbrydelser der var tankeforbrydelser og i den første var det et tweet, et LinkedIn-indlæg, hvor jeg påpegede, at bestyrelsesformanden for ThomsonReuters også sidder i bestyrelsen for Pfizer, og jeg skrev simpelthen, øh, ser det ud som en interessekonflikt, okay, og dette bringer til dit kernespørgsmål om teknologi, det er ikke teknologi, det er den horisontale integration på tværs af alle større industrier, nu under kontrol af fælles fonde, alle disse industrier samordner den teknologiske censur, farma, øh, big media techs og regeringers interesser harmoniseret i deres budskaber globalt

Her er sagen: ThomsonReuters er ikke længere et nyhedsbureau, det er integreret i Big Pharma. Formanden sidder også i bestyrelsen for Pfizer, hvilket er fuldstændig ødelæggende for et nyhedsbureaus troværdighed. Men ingen taler om det.

Der er en horisontal integration af mennesker og virksomheder på tværs af sektorer, og ejerne er de store fonde, børsnoterede såvel som private, deres magt er næsten ukontrolleret, fordi de også er integreret i staten.

Dette regime har ingen betænkeligheder ved at bruge censur og udelukkelse. “Budskabet” er samordnet. Selv Kina tilhører regimer, der nyder immunitet. Fauci hjalp Kina med at dække over oprindelsen af ”gain of function”- ​​forskningsresultater og oprindelsen af ​​virussen. De fleste medier har kørt med.

Denne “samordning” er en harmonisering af autoritære strukturer, der betragter pressefrihed og ytringsfrihed som en fjende.

Giver til lægerne

Folkene bag Big Pharma og Big Tech er dværge, når det kommer til menneskelig og social indsigt og ansvar. De forveksler markedsmagt med ret. De forstår ikke, at de udfordrer grundlæggende demokratiske principper, men ikke kun det, også lægernes ansvar over for samfundet.

Malone rejser meget og møder mange kolleger. De siger, at den samme censurblæksprutte bruges over hele verden.

Jeg mener, jeg rejser meget, ok. Jeg ser det samme hele tiden, og jeg har læger, der kommer til mig hele tiden med, hvad de oplever, den samme drejebog foregår på alle kontinenter, okay, men at komme tilbage til LinkedIn, altså, det er den største begivenhed og Steve Kirsch greb ind, ringede til en vicepræsident for LinkedIn, og Steve kirsch er en tekniker, ja, ja, han er en silicon valley-entreprenør, øh, du husker måske eller ikke husker, at jeg var på Brett Weinstein ”dark horse”-podcasten med Steve, den slags satte brand i det her i måneder og måneder, det er rigtigt, okay, det er der, jeg så ham første gang, ja, så han har gode forbindelser til netværk i Silicon Valley, han opfandt den optiske mus, og så kontaktede han denne vicepræsident på LinkedIn, mens fyren kiggede på det, øh, i mellemtiden begyndte folk at falde fra LinkedIn i protest, og der var store presseartikler over hele verden, og så genoprettede de mig, og jeg fik faktisk et meget venligt brev, dette er et hidtil uset personligt brev fra denne vicepræsident, undskyldte og sagde, og sagde specifikt, at de ikke havde muligheden til at faktatjekke mig, og så derfor ville de lade mig gå for nu, så blev jeg efterfølgende droppet igen, og jeg blev ringet op, og sat på igen.

At Malone modtager et personligt brev fra vicepræsidenten for LinkedIn siger noget om, hvor gode forbindelser han har. Men selv vicepræsidenten kan ikke beskytte ham i det lange løb. Der er nogle faktatjekkere længere nede i systemet, der læser en artikel om Malone i the Atlantic, som er et rent bestillingsværk. Journalisten bliver betalt for at skrive, at Malone ikke har forstand på vacciner. Han, der har flere patenter på mRNA-vacciner.

Censuren har nået niveauer der i grovhed kan sammenlignes med Nazityskland eller Sovjetunionen: Du har den forkerte biologiske eller sociale oprindelse og kan derfor ikke være videnskabsmand.

I så fald var synden, at nogle af deres faktatjekkere, for husk at dette er Microsoft, en af ​​deres faktatjekkere, havde identificeret at ”Atlantic monthly article attack”- artiklen var skrevet om mig og konkluderede, at jeg var en anti-vaxxer og derfor ikke burde tillades på LinkedIn, grunden til det, det er fascinerende læsning, er den månedlige ”article attack” artikel fra the Atlantic, som ofte citeres af mine modstandere, og det er fascinerende at læse, øh, vi kunne grave os ned i det kaninhul, men ingen grund til det, øh, for artiklen blev skrevet et par dage efter, at Peter Navarro og jeg kom ud med en udtalelse i Washington-Times, hvor vi kritiserede Bidens politik for vacciner og sagde, at de skulle være forbeholdt dem, der har mest brug for dem og ikke brugt universelt, og vi sagde nogle andre ting om behovet for af test og øh, -værktøjer, så folk kan vurdere deres reelle risiko, det var en politisk gengældelse, der havde til formål at fjerne mig fra scenen, da jeg begyndte at interagere mere i en offentlig politiksfære, nu med denne, denne twitter begivenhed, har min kone og jeg vredet vores hjerner om, hvad der mest sandsynligt var det tweet, der udløste det.

Dette er den verden vi lever i. Fallerede popstjerner føler sig moralsk overlegne over en af verdens fremmeste vaccineforskere.

Du skal se dette i et historisk perspektiv for at få øje på galskaben.

 

Oversættelse Karsten Søberg

 

ANNONSE

Mest læst