Kommentar

Vi er vidne til en magtovertagelse i vestlige samfund, som vi aldrig har set før. Den hybride krig, der konstant tales om, udføres af dem selv gennem kontrol over det, bolsjevikkerne kaldte kommandoposterne. De vandt den indefra gennem magtovertagelse. Mange har ikke forstået, hvad der skete, men nogle har arbejdet målrettet.

Jo mere vi lærer om demokraternes, mediernes og sikkerhedspersonalets overtagelse af det amerikanske samfund, jo mere ser vi, hvor omfattende deres infiltration er. Vi er for længst forbi det punkt, hvor det hele handlede om Russiagate. Nu handler det om total magt.

Enhver, der troede, at det 20. århundredes totalitære bevægelser aldrig kunne vende tilbage, tog fejl.

Det, vi nu ser dukke op i Vesten, har klare totalitære træk, og de afsløres næsten dag for dag.

Det forbløffende er, hvor medgørlige og villige medierne er. De har fuldstændig overgivet sig til Krigspartiet og Den Dybe Stat.

Det er, som om de nordiske lande nu søger konfrontation med Rusland ved konstant at eskalere både våbenstøtte, troppeindsættelser og økonomiske bidrag.

Symbolsk flytter Danmark 1.200 soldater fra Irak til Letland. Selvom det er helt usandsynligt, at Rusland ville vove noget fremstød mod de baltiske lande. Det vil udløse musketereden i NATO.

ANNONSE

Putin begik sit livs fejl, da han invaderede Ukraine og har nu fået Finland og Sverige ind i NATO. Men han vil aldrig acceptere ukrainsk medlemskab, og han vil aldrig give slip på Krim. Det ved enhver med lidt viden om russisk og sovjetisk historie.

Det forlyder nu, at flere private hære er ved at blive dannet i Rusland. Ønsker Vesten et sammenbrud? Så kan de få et Rusland fyldt med chauvinisme, ikke ulig Tyskland i mellemkrigstiden. Så hjælper det ikke at belære russerne om, at det var dem, der invaderede Ukraine. Man kan ikke moralisere i politik, det er ofte kontraproduktivt. Derfor har vi statsmandskab.

Det ser ud til, at det militærindustrielle kompleks, Dwight Eisenhower advarede imod i 1961, har løsrevet sig fra enhver demokratisk kontrol og smeltet sammen med Big Tech, Wall Street, Big Pharma og den administrative stat. Enhver politiker, der markerer, at han/hun vil tage kampen op, bliver fjernet.

Ingen ved mere om denne Leviathan end Donald Trump.

Eliten ser sig selv som fortrop, som Lenins partiteori forudsætter. Der er ikke noget galt med en avantgarde, men spørgsmålet er, hvem den tjener.

Vestlige borgere har svært ved at forstå, hvorfor industrisamfundet skal rykkes op med rode. Det minder om Stalins kollektivisering af landbruget, som kostede millioner livet. De mest produktive bønder var de farligste.

Vi ser noget af det samme nu. Uafhængige mennesker og iværksættere er en trussel mod den nye totalitære magt.

Stalin stampede storindustrien op af jorden ved rene viljeshandlinger. De menneskelige omkostninger betød ikke noget. Vi ser noget af det samme stormandsvanvid i de planer, der nu rulles ud for afkarboniseringen af ​​industrisamfundet. Genialt beskrevet af Kent Andersen: Det, de forsøger med vedvarende energi, kræver også brug af kulbrinter. Resten af ​​verden kommer til at overhale os, især Kina.

Biden-regimet bruger trans-ideologi som et ideologisk våben mod kernefamilien, mod børns identitet og kropslige integritet. Regimet bruger naziretorik, så folk tror, ​​de bærer på en indre nazist. Det er en kynisk brug af det vestlige menneskes dårlige samvittighed og bevidsthed om synd, hvilket er en forbrydelse. Det antydes, at transpersoner er vor tids jøder, og aktivisterne taler om at blive truet af folkedrab fra ”white men pushing 50 or somehting”.

Stalin indledte Moskva-processerne for at lære befolkningen psykologisk terror og usikkerheden ved, at enhver kunne være en klassefjende. Havde de ikke selv forbudte tanker?

Vi bevæger os mod et sådant samfund med stormskridt.

Ordet “desinformation” bruges som en kode for al information, der ikke er godkendt af de nye “overlords”. Alle deltager.  

ANNONSE