Nyt

Den 32-årige blev sigtet for kidnapningen og voldtægten af ​​den 13-årige Filippa mandag for en uge siden. Det var i samme område på det sydvestlige Sjælland, hvor Emilie Meng forsvandt i sommeren 2016. På samme måde som med Filippa har hendes skæbne engageret mange. Nu mener dansk politi at have opklaret mysteriet.

Dansk politi holdt onsdag pressemøde, hvor de offentliggjorde sigtelsen.

17-årige Emilie Meng forsvandt fra Korsør på Sjælland den 10. juli 2016 og blev fundet myrdet senere samme år.

Den 32-årige blev anholdt for at have bortført en 13-årig pige i Kirkerup på Sjælland for halvanden uge siden. På et pressemøde onsdag bekræftede politiet, at manden også er sigtet for Mengs drab. (NTB-ritzau)

Den 17. april blev den 32-årige varetægtsfængslet i fire uger sigtet for frihedsberøvelse og flere sager om voldtægt, vold og trusler om vold.  Manden har erkendt dele af sigtelsen.

Læs mer om sagen på document.no

ANNONSE