Nyt

En 32-årig mand er blevet sigtet for frihedsberøvelse og voldtægt, efter at en 13-årig dansk pige forsvandt i weekenden. Manden erkender sig delvist skyldig.

Anklager Susanne Bluhm læste sigtelsen højt. Manden er sigtet for i lørdags kl. 11.43 at have frihedsberøvet den 13-årige pige langvarigt. Han er desuden sigtet for at have bragt hende til en adresse i Sorø samt sin egen adresse i Korsør, hvor han skulle have udsat pigen for en seksualforbrydelse. Det skulle blandt andet være sket under trusler om vold, mener politiet.

TV2.dk skriver:

I retten er det også kommet frem, at den 32-årige mand samlede pigen op lørdag klokken 11.43. Herefter skulle han have kørt hende til to adresser, hvor den sidste også er mandens bopæl i Svenstrup ved Korsør.

Det var også på denne adresse, at politiet fandt den 13-årige søndag klokken 14.48, hvor manden samtidig blev anholdt.

Den 32-årige mand er blevet sigtet for to forhold.

Han er sigtet for at have frihedsberøvet den 13-årige pige imod hendes vilje og for at have taget hende med til sin bopæl med overtrådelse af straffelovens paragraf 261 styk 2.

Han er desuden sigtet for med vold og trusler om vold at have udsat pigen for flere voldtægter med overtrædelse af straffelovens paragraf 216 styk 1.

 

ANNONSE