Nyt

Badelandet Lalandia er hårdt ramt af multikulturens følgevirkninger i disse uger.

Endnu en iransk mand har prøvet at sexkrænke et barn i det velbesøgte feriecenter. Den mellemøstlige mand prøvede at komme i særdeles upassende kontakt med en kun 10-årig pige.

Tirsdag i denne uge er der fyldt med feriegæster i vandbassinerne. Den mindreårige pige fra Næstved er taget i badeland med familien, men det skal vise sig at blive et ubehageligt møde med mellemøstlig tilvandring, når den er værst.

En 33-årig mand fra den Den Islamiske Republik Iran forfølger den 10-årige pige og begynder at sende “flirtende øjne” til barnet.

Den lille pige søger væk fra iraneren og mod vandrutsjebanen, hvor iraneren pludselig står lige bag hende. Migranten søger endnu engang kontakt og sender et signal om, at han vil kysse det lille barn.

Den kun 10-årige pige er angst og bryder i gråd. Hun opsøger sin mor, der med det samme anmelder og udpeger den sexgale iranske mand.

Den 33-årige migrant bliver øjeblikkeligt bortvist fra badelandet og bliver meldt til politiet. Ordensmagten oplyser, at når de en dag tager kontakt til den børneglade krænker fra Iran, så vil han bliver sigtet for blufærdighedskrænkelse.

ANNONSE

Det er kun et par uger siden, at badelandet Lalandia havde besøg af en anden sexkrænker fra mellemøsten. Her var der tale om en 40-årig migrant fra Iran, der begik sexovergreb mod flere mindreårige børn og en kvinde. Sexforbryderen bor til daglig på et skatteyderbetalt asylcenter på Sjælland. Centret er et såkaldt hjemrejsecenter, men den 40-årige iraner nægter at rejse hjem, selvom han har fået afslag på asyl.

Ifølge politiet skulle den iranske sexforbryder blandt andet have opsøgt en 11-årig pige i badelandet og have “udsat (hende) for blufærdighedskrænkelse ved beføling, hvor han har haft en finger ind under hendes badetøj og en finger ved hendes numse”.

Den voldsomme sexsag endte med, at den iranske migrant blev løsladt efter afhøring i badelandet.

I det ny tilfælde fra denne uge er der tale om en 33-årig migrant fra Iran, der bor i Næstved-området. Den iranske indvandrer har tidligere været i konflikt med loven og er forbundet med ‘trusler på livet’ og ‘vold mod offentligt ansat’.

Hvis de danske myndigheder havde smidt den iranske statsborger ud, da han i første omgang var voldelig og truende, så var en 10-årig pige sluppet for et ubehageligt sexovergreb i badelandet.

Sådan skulle det ikke gå. Iranske statsborgeres rettigheder kommer før danske børns sikkerhed.

(Mere om den tidligere sag fra Lalandia med den 40-årige iranske sexkrænker her)

ANNONSE

Mest læst

De smarte smutter i Sverige