Nyt

Filippa er fundet i live, men alt politiet vil sige er at hun er ved bevisthed. En 32-årig mand er arresteret og vil blive fremstilt for grundlovsforhør mandag. Familien er overlykkelige og mor og papfar er på vej til hospitalet hvor hun er indlagt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi ser fortsat på sagen med stor alvor.

Det fortæller politiinspektør Kim Kliver.

»Vi kan glæde os over, at Filippa er fundet i live, men vi skal behandle denne her sag med den akkuratesse, der skal til i forhold til det, og dermed skal vi ikke bagatellisere det, Filippa måtte være udsat for,« siger han.

Politiet takker de borgere, der har delt informationer og materiale med politiet. De var med til at sørge for, at Filippa blev fundet.

 

https://www.berlingske.dk/danmark/13-aarig-pige-er-fundet-i-live-efter-over-et-doegns-efterlysning

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid