Dag: 26. marts 2023

Willy von Beckerath (1868–1938). Det ligger lite opplysninger om verket på nettet, ut over at det er i privateie og utført i tempera. Tysk titel: Brahms am Flügel. Johannes Brahms (1833-1897) var en av de betydeligste komponister i siste halvdel av 1800-tallet. Han utmerket seg spesielt ved en streng form, og en usedvanlig beherskelse av […]

Les Mer...

Danmarksdemokraterne stemte ja til at give dansk statsborgerskab til 1.216 personer, da lovforslaget torsdag var til tredje og sidste behandling i Folketinget. Blandt de mange nye ”danskere” er hundreder med muslimske navne, bl.a. en iraner, der er dømt for dødstrusler. Partichefen, Inger Støjberg, var ikke selv til stede i salen.

Les Mer...

Danmarks islamisering og bestræbelserne på at gøre danskerne til en minoritet i deres eget land er ikke et resultat af nogen konspiration, men foregår åbent og bevidst. Beskeden til danskerne er: Det kan vi bare gøre, og I kan ikke gøre noget ved det, uanset om I stemmer til valgene eller ej.

Les Mer...

Politisk styre bygger på representasjon, enten det er kongedømme eller parlamentarisk demokrati. Representasjon vil si at man skal representere noen. Det vil si at man stiller med bundet mandat. Kommunistene kupper styreformen ved å si at de styrer med mandat fra historien. Det underlige er at de liberale i USA beveget seg til venstre og […]

Les Mer...

 Svjatoslav Richter (1915-1997) spiller Johannes Brahms’ (1833-1897) Variasjoner og fuge over et tema av Händel op. 24, skrevet i 1861 og tilegnet Clara Schumann (1819-1896).

Les Mer...

For få årtier siden ville historikere uden at ryste på hånden have draget sammenlinger mellem vore dages dekadence og Romerrigets undergang. En civilisation går under, når folk holder op med at finde den bevaringsværdig, og der står vi i dag.

Les Mer...

Socialdemokratiet i de nordiske lande vil bevise, at islam og demokrati er forenelige. Men de kan ikke ændre islam. I stedet ændrer de landene de er rundet af. Det har de ikke mandat til fra befolkningen, men de gør det alligevel. I Danmark ville 77 procent af muslmerne leve under sharia fremfor dansk lov. I Norge viser en undersøgelse at 71 procent kalder sig troende og 46 procent bedre mindst en gang om dagen.

Les Mer...