Nyt

Danmarksdemokraterne stemte ja til at give dansk statsborgerskab til 1.216 personer, da lovforslaget torsdag var til tredje og sidste behandling i Folketinget. Blandt de mange nye ”danskere” er hundreder med muslimske navne, bl.a. en iraner, der er dømt for dødstrusler. Partichefen, Inger Støjberg, var ikke selv til stede i salen.

Det meddeler bloggen ksdha, som også bringer listen med de nye statsborgere.

Ifølge ksdha viser Støjbergs fravær, at hun prøver at holde sine egne hænder rene, mens hun lader sine partifæller gøre det beskidte arbejde.

Støjbergs slagnummer under valgkampen var, at vælgerne vidste, hvad hun stod for. Og hvis de ikke vidste det før, gør de i hvert fald nu.

I denne stund samles tankerne om de tidligere DF’ere, der meldte sig under Ingers fane. De kan ikke have det nemt.

https://ksdha.wordpress.com/2023/03/25/folketingets-hjemmeside-afslorer-stojberg-beordrede-sit-parti-til-at-stemme-ja-til-dansk-statsborgerskab-til-hundredvis-af-muslimer-selv-blev-hun-vaek/?fbclid=IwAR0Uf4ojJW7TBTXYp7DfQb6TmfoS_tHzktfbdHcgTtzwx-lTMadWhDbq0KQ

ANNONSE