Doc-TV

Politisk styre bygger på representasjon, enten det er kongedømme eller parlamentarisk demokrati. Representasjon vil si at man skal representere noen. Det vil si at man stiller med bundet mandat. Kommunistene kupper styreformen ved å si at de styrer med mandat fra historien.

Det underlige er at de liberale i USA beveget seg til venstre og begynte å oppføre seg som kommunister: De hadde et mandat fra historien til å ta avstand fra Middle America og stemple dem. Det skjøt fart under Obama. Under Obama var ikke Demokratene lenger liberalt. Det ble et venstreorientert parti og som sådan intolerant. I dag er Demokratene marxistinspirert.

Vi hører ikke noe om denne utviklingen i norske medier for de har foretatt samme ideologiske reise. Overgangen til woke er gått sømløst.

Hvis man påberoper seg idealer og har monopol på definisjonsmakten kan man dømme ut de som ikke passer til idealene eller trosser dem. Da har man slått inn på en totalitær vei. Og det har Demokratene.

ANNONSE

Hvis du setter pris på skogpoddene: Vipps oss på 13629. Alle bidrag hjelper.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

Kjøp gode bøker fra Document forlag:

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

ANNONSE

Mest læst

Et billede siger mere

Vor tids paria