Hovederne på bloggen
Det har vakt opsigt – også i danske medier – at Den Internationale Straffedomstol, ICC, har udstedt en arrestordre på Ruslands præsident, Vladimir Putin. Det er helt berettiget, udtaler Joe Biden, og mange vil være enige med ham. For hvis Russerne har begået krigsforbrydelser i Ukraine, sidder Putin med det endelige ansvar. Sådan er det, for som den tidligere amerikanske præsident, Harry Truman, understregede med sin berømte sentens: ”The buck stops here.” Eller på dansk: Det er mig, der sidder med sorteper. Med magt følger ansvar. Det kan alle forstå.

Det er synd at sige, at Vladimir Putin har haft nogen god presse i Danmark. Det har til gengæld Joe Biden, hvis talrige forbrydelser og fadæser bliver fortiet. Således har vi ikke hørt meget om de korruptionsskandaler, som for tiden er ved at blive afsløret i Repræsentanternes Hus og nærmere bestemt af The House Committee on Oversight and Accountability under ledelse af den republikanske formand James Comer.

Hvis man ikke vidste det allerede, står det nu aldeles klart, at ikke bare Joe Biden, men adskillige medlemmer af Biden-klanen, bl.a. Joes bror, James, og hans søn, Hunter, har modtaget store beløb fra de kinesiske kommunister. Comer har foreløbigt indhentet bankudskrifter fra en enkelt bank, der viser besynderlige transaktioner, men Biden-syndikatet har entreret med mange andre banker, så flere afsløringer er på vej, og nogle af Hunter Bidens tidligere forretningspartnere er begyndt at snakke.

ANNONSE

Ifølge Comer har Biden-familien – muligvis op til syv familiemedlemmer – i årevis fået penge fra flere udenlandske magter, der ønskede at købe sig indflydelse i Washington. De kinesiske kommunister betaler naturligvis ikke millionbeløb til Biden og hans familie uden at få noget til gengæld.

Joe Biden har længe nydt godt af, at mainstream-medierne har dækket over hans korruption og udsalg af amerikanske interesser – mens de har koncentreret sig om at beskylde Donald Trump for alskens forbrydelser. Men på det seneste er der måske kommet en lille sprække i Joes forsvarsformation.

Nu må man tilmed høre, at selv CNN, der ellers har været Bidens og det demokratiske partis trofaste apologet, er begyndt at stille spørgsmål. I går konstaterede en af kanalens studieværter, Erin Burnett, at det ikke ser godt ud med Bidens pengetransaktioner.

Burnett: ”Der er en fyr ved navn John Robinson Walker, der får tre millioner dollars fra et selskab i Kina, hvorefter han sender pengene til en flok folk ved navn Biden. En af dem er Hunter Biden, en anden er … præsidentens bror, James Biden, og et andet beløb er gået til Hallie [som er enke efter atter et Biden-familiemedlem].”

En juraprofessor siger til Burnett, at det måske ikke er ulovligt, hvad Biden-klanen har gjort, men at det unægteligt lyder uetisk og tyder på ”influence-peddling”, altså salg af indflydelse til fremmede magter. Hvordan det kan være lovligt, er svært at forstå.

Hvis man følger pengestrømmen – og husk, at de tre millioner kun er begyndelsen på de kommende afsløringer – bliver flere af Joe Bidens besynderlige handlinger pludselig forståelige. Som de facto kinesisk agent har præsidenten, siden han rykkede ind i Det Hvide hus, gjort hvad kan kunne for at svække USA og underminere landets stormagtsstilling. Således har han intet foretaget sig for at standse indstrømningen af kinesisk-produceret fentanyl, der hvert år dræber over 100.000 amerikanere. Han har ikke rørt en finger for at lukke USA’s grænse mod Mexico, som er blevet oversvømmet af fem millioner illegale migranter det seneste to år – tydeligvis i den hensigt at ændre USA’s befolkningssammensætning og dermed sikre det demokratiske parti evigt flertal.

Og sandelig om Joe Biden ikke totalt har undermineret Donald Trumps succesrige diplomati i Mellemøsten. Det lykkedes Trump at få Israel og en række arabiske stater anført af Saudi-Arabien til at indgå de såkaldte Abraham-aftaler, som skulle sikre freden i området og isolere Iran, der ikke gør nogen hemmelighed af sine planer om at slette Israel af landkortet og anskaffe sig kernevåben. Nu skal man opleve, at Kina er indtrådt som mægler mellem arvefjenderne Iran og Saudi-Arabien til ubodelig skade for den jødiske nation. Samtidig har USA forskertset sin gamle rolle som Mellemøstens mest indflydelsesrige magt.

Ikke nok med det. Biden-administrationer udfolder store bestræbelser på at underminere Benjamin Netanyahus israelske regering og tumler ifølge Jerusalem Post med planer om at finansiere, udruste og træne en moderne muslimsk hær på det palæstinensiske selvstyres område.

Sjældent har man set en stormagt som USA bryde sammen på så kort tid.

ANNONSE