Kommentar

Helt siden Trump steg ned ad den berømte rulletrappe i Trump Tower er vi blevet overrasket/taget på sengen. Vi har hele tiden ventet på at vi skulle nå et resultat hvor det var mulig at trække en streg i sandet, en endestation hvor situationen stabiliserede sig.

Men vi har set det modsatte: Hjulene løber hurtigere og hurtigere. Tempoet er accelereret.

Den accelarationisme, det samfundskollaps, som the establishment mener højreekstreme forsøger at fremprovokere, er de selv den fremmeste eksponent for.

Det er en slags permanent revolution, hvor ingenting som er overleveret må stå i fred.

Joseph Schumpeter er berømt for at have skabt begrebet “kreativ destruktion” om den moderne kapitalisme. Ingen nation har symboliseret dette bedre end USA.

Men den destruktion vi ser i dagens USA anført af de progressive har ikke noget kreativt ved sig. Det er ren og skær destruktion.

Frank Gaffney hængte bjælder på katten da han sagde at Biden-administrationen ikke engang er radikal i den sædvanlige betydning. Den er en ”wrecking ball”, som man ser i tegneserierne: En stor jernkugle som bruges til at rive alt ned. Ingenting af det som var, bliver tilbage.

Det mest åbenbare er invasionen i syd, som altså ikke er nogen ulykke, men en kalkuleret plan fra Biden-administrationens side. Den standsede bygningen af hegnet og åbnede portene, fysisk og mentalt: Hele verden kan komme til USA. Verdens største menneskesmugling er i gang og det er kartellerne som kontrollerer grænsen på mexicansk side. De samme karteller som får grundstofferne til fentanyl fra Kina. Kartellerne har ”state-of-the-art”-laboratorier – mange af dem – hvor fentanylen fremstilles. Stoffet følger med strømmen af mennesker ind i USA. Man regner med at grænsepolitiet bare klarer at standse en fjerdedel.

ANNONSE

Dette er ikke en situation, hvor myndighederne forsøger at gøre det så godt de kan. Det er en situation hvor myndighederne forsøger at gøre det så dårligt som mulig.

Guvernør i Florida, Ron DeSantis, en af de Republikanere, Demokraterne frygter i 2024, fortalte Laura Ingraham 4. august at de ikke aner hvor mange illegale migranter de føderale myndigheder sender til Florida. De opdager det først når de befinder sig der. Washington kan undergrave den republikanske guvernør ved at sende illegale ind, som enten er kriminelle selv eller står i taknemlighedsgæld til myndighederne.

Kartellerne truer migranterne. Hvad tænker Demokraterne på? Hvordan kan Washington med åbne øjne starte en menneskestrøm som gør kartellerne mægtigere og dermed med fare for at destabilisere naboen i syd. Dette er at skabe et Afghanistan som nabo.

Der er nu flere karavaner på vej fra Colombia, gennem Panama og Costa Rica. Haitianere og folk fra hele verden. Karavaner på 40.000 mennesker. Landene, de passerer gennem, gør ikke noget forsøg på at stoppe dem, og Washington lægger ikke noget pres på dem for at de skal gøre det.

 

Interview med grænseofficer Jaeson Jones lagt op 12. marts 2021: Kartellerne udgør en parallel stat i Mexico.

Nær den sydlige grænse i Mexico kæmper stærkt militariserede karteller om kontrollen og opkræver tusindvis af dollars pr. migrant. De har benyttet grov korruption og er i det væsentlige blevet en “parallel regering” i grænseområderne, siger pensioneret ”Texas Department of Public Safety”, Captain Jaeson Jones. “Mennesker er for dem en vare.” I aften afslører Jones sandheden om, hvordan disse meget sofistikerede karteller fungerer, hvordan de jager migranter, og hvordan de producerer den dødelige fentanyl og metamfetamin, der hvert år dræber tusinder af amerikanere.

Kartellerne udstyrer hver illegal migrant med et farvet bånd og en kode. Det er et professionelt tiltag, for at kartellerne skal få deres penge igen. Det er vanskelig at forestille sig at der ikke foreligger en eller anden deal mellem Kina, Mexico og Washington. Hvad den skulle gå ud på er vanskelig at se for sig, fordi vi tænker indenfor normale/legale rammer. Men hvis noget går som en and, ligner en and og kvækker som en and, så er det højst sandsynlig en and.

 

 

ANNONSE