Kopierede/fra hoften

Lige siden Biden tiltrådte, har han åbnet dørene til USA på vid gab, fjernet regler, der skulle regulere trafikken. Biden er verdens største menneskesmugler. Det sker efter aftale med kartellerne, der kontrollerer grænsen. Da Arizona sætter containere op for at lukke huller i grænsen, sagsøger Biden Arizona for at få dem fjernet.

Den eneste lovlige hindring grænsemyndighederne havde, var nødlov 42, som gav mulighed for at sende illegale tilbage på grund af covid-regler. Ca. 30 procent sendes tilbage. 70 procent får lov at blive.

Det er længe siden, at Biden-regimet forsøgte at ophæve nødlov 42. De ønsker frit flow ved grænsen. Men det ønsker forbundsstaterne ikke. De er oversvømmet med mennesker, og situationen er ude af kontrol. De er derfor gået rettens vej for at få nødlov 42 stadfæstet.

ANNONSE

Med et flertal på fem mod fire besluttede Højesteret for nylig, at nødlov 42 forbliver indtil videre. Men det er ikke muligt at forstå situationen ud fra mediernes dækning. De fremstiller det som om, at USA under Biden stadig har en grænsepolitik, der begrænser tilstrømningen.

5,5 millioner illegale er strømmet over grænsen, siden Biden systematisk afviklede alle restriktioner. De er spredt rundt i USA med fly og bus. Alle stater er blevet grænseområder.

Men det er umuligt for offentligheden at forstå omfanget af denne invasion. Medierne rapporterer og fremstiller det systematisk, som om det stadig er de illegale, der er underlagt restriktioner og kontrol.

Det er amerikanerne, der har skylden, ligesom det er europæerne, der får deres lande omdannet til grænseløse territorier.

”No Border”- grænsepolitikken har vundet, og medierne bruges til at nedbryde befolkningens vilje og modstandskraft.

Mediernes dækning har intet med virkeligheden at gøre. Det er løgn på løgn.
Loven har været i kraft de seneste to år og har gjort det muligt at afvise hundredtusindvis af migranter ved grænsen til Mexico, skriver nyhedsbureauet AFP.

Beslutningen har udsat præsident Joe Biden for en mindre politisk krise. Forventningen om lovens ophævelse har samlet tusindvis af mennesker, som venter forventningsfuldt ved USA’s sydlige grænse på at kunne komme ind i nabolandet.
Den primært konservativt udpegede højesteret accepterede en begæring fra de 19 stater, som advarede mod en bølge af migranter, hvis loven blev ophævet.

Efter afgørelsen har Biden udtalt, at Højesteret først vil træffe en endelig afgørelse om nødlovens fremtid til juni.
Biden-regimet har systematisk underfinansieret grænsepatruljen. Der har været 14 selvmord blandt dem det seneste år. De er magtesløse over for strømmen af ​​illegale. Alene i november kom der 230.000 ind. El Paso er blevet til en migrantlejr. Folk bor på gaden.

I den nyligt vedtagne superpakke på 1.700 milliarder dollar er der afsat 450 millioner dollar til sikring af grænserne i Mellemøsten og Afrika, men intet til sikring af USA’s grænse. Derimod er der enorme summer til at udvide modtagekapaciteten på amerikansk side. Kæmpe telte er blevet rejst i Texas for at imødekomme tilstrømningen af ​​mennesker. USA vil blive oversvømmet.

Situationen ved grænsen har været kaotisk, siden Biden åbnede grænsen. At skjule dette er ensbetydende med at vildlede offentligheden. Folk må ikke forstå, at USA bliver kørt over af sin egen præsident. USA har aldrig oplevet en lignende situation. Den, der styrer den føderale skonnert, gør alt for at sænke den.

Hvorfor? At omdanne USA til en etpartistat. Millioner af illegale vil blive loyale vælgere for demokraterne. Alle skal have lov til at stemme, og medierne fremstiller det som diskriminerende at kræve identifikation for at kunne stemme.
Folk flygter nu fra blå demokratiske stater til røde republikanske. Men det hjælper ikke, hvis Biden-regimet kan læne sig op ad illegale, som vil vippe resultaterne i alle stater i fremtiden.

Selv demokratiske politikere langs grænsen protesterer. Men Biden-regimet er ligeglad. Biden har ikke været ved grænsen. Den ansvarlige minister, Alejandro Mayorkas, svarer konsekvent, at situationen er under kontrol.

Dem, der kunne stoppe galskaben, er Kongressen. Men et republikansk mindretal stemte for nylig for superpakken, der finansierer invasionen. Corporate America hilser billig arbejdskraft velkommen.

Hispanics og sorte arbejdere er dem, der mærker virkningen af ​​importen af ​​billig arbejdskraft. Lønningerne falder. Det har de gjort længe under Biden. Lønningerne er faldet i 20 måneder i træk.

Intet af dette vil være kendt af europæerne. Hvorfor ikke? Fordi dem, der styrer Europa, har de samme planer for os som Biden-regimet. Og medierne er deres lydige værktøj.

Tag et kig på rapporterne fra grænsen og spørg dig selv, om det, du ser, har noget at gøre med, hvad DR rapporterer.

 

ANNONSE