Dag: 5. februar 2023

En højtplaceret embedsmand i Biden-regimet siger, at kinesiske spionballoner også passerede USA under Trump-administrationen. Men hvordan kan embedsmanden vide, om ingen i Trump-administrationen nogensinde har hørt om det. I så fald skal militæret have siddet på oplysningerne uden at sige noget, hvilket gør denne uges hændelse endnu værre.

Les Mer...

Rembrandt van Rijn (1606–1669) og/eller hans verksted. Penn, sepia og lavering på papir, 15,9 x 11,9 cm, Metropolitan Museum of Art, New York. På muséets nettside opplyses det at en inskripsjon øverst er utradert, og dekket av en gråbrun lavering. Det er dermed ikke så enkelt å identifisere motivet, men man kan gjette på at […]

Les Mer...

Tag nu dagens Berlingske, som på side 14 bringer en artikel af Mikkel Danielsen, der er værdig til en plads i dansk journalistiks sorte bog. Allerede rubrikken anslår temaet: ”Ny præsidentkandidat plettes af sit forhold til Donald Trump.” Den formodede kandidat er USA’s tidligere FN-ambassadør Nikki Haley, som åbenbart er blevet snavset til som følge af sin deltagelse i Trumps regering.

Les Mer...

Vi lever i Stasiland, men vil ikke erkjenne det. En mor forteller om datteren som går på skole på Råholt i Eidsvoll. Hun er blond og det er det flere av hennes medelever som ikke liker. Hun blir tvunget til å farve håret sort, som dem. Gråt og tenners gnidsel. Men de har ingen å […]

Les Mer...

Personer, der vil genindføre blasfemiparagraffen, har fyldt meget i debatten i Sverige (og Danmark) den seneste tid. Men en ny opinionsundersøgelse viser, at et (lille) flertal af svenskerne ønsker at bevare retten til koranafbrænding.

Les Mer...