Nyt

En højtplaceret embedsmand i Biden-regimet siger, at kinesiske spionballoner også passerede USA under Trump-administrationen. Men hvordan kan embedsmanden vide, om ingen i Trump-administrationen nogensinde har hørt om det. I så fald skal militæret have siddet på oplysningerne uden at sige noget, hvilket gør denne uges hændelse endnu værre.

En embedsmand i forsvaret sagde lørdag, at kinesiske spionballoner kortvarigt rejste over USA mindst tre gange under den seneste administration.

Tid og sted bliver ikke specificeret. Fox har interviewet alle, der var i toppen af ​​Trumps sikkerhedsstab. Ingen af ​​dem har hørt om en sådan overtrædelse. Rick Grenell, der var direktør for National Intelligence, siger, at han gravede dybt ind i kinesisk infiltration. Han har aldrig hørt noget om spionballoner.

John Bolton var både FN-ambassadør under Bush II og national sikkerhedsrådgiver for Trump. Han er kategorisk: Det skete ikke.

“Jeg kender ikke til nogen ballonflyvninger fra nogen magt over USA under min embedsperiode, og jeg havde aldrig hørt om noget af det, der er sket, før jeg tiltrådte i 2018,” sagde Bolton. “Jeg har heller ikke hørt om noget, der er sket, efter jeg tog afsted.”

Bolton sagde, at hvis Biden-administrationen har “specifikke eksempler, skal de fortælle det til Kongressen.”

Han tilføjede: “Jeg kan med 100 % sikkerhed sige, ikke under min embedsperiode.”

En kinesisk spionballon ville være så stor en sag, at alle ansvarlige skulle vide om det. Ellers ville hovederne rulle.

Efter at påstanden blev mødt med kraftig kritik, rettede Biden-embedsmanden sig selv og sagde, at de kinesiske overflyvninger først blev opdaget, efter at Trump havde forladt Det Hvide Hus.

Robert O’Brien, der fungerede som national sikkerhedsrådgiver i Det Hvide Hus fra 2019 til 2021, fortalte Fox News Digital, at han ikke havde kendskab til noget lignende.

“Utvetydigt er jeg aldrig blevet orienteret om spørgsmålet,” sagde O’Brien og fortalte Fox News Digital, at hans team, som omfattede Matt Pottinger, der fungerede som vicenational sikkerhedsrådgiver, og Allison Hooker, der fungerede som seniorrådgiver for Asien , blev heller ikke orienteret om disse aktiviteter.

Rick Grenell er også krystalklar: Utænkeligt, uden at han finder ud af det.

Den tidligere fungerende direktør for National Intelligence Ric Grenell, der ledede efterretningssamfundet ved begyndelsen af ​​COVID, fortalte Fox News Digital, at han foretog “et af de største efterretningsdykke i Kina, deres spionage og oprindelsen af ​​COVID” under sin embedsperiode.

“Det kom aldrig op,” sagde han. “Hvis der var kommet en ballon op, ville vi have vidst det. Nogen i efterretningssamfundet ville have vidst det, og det ville have boblet op til mig at orientere præsidenten.”

Hans efterfølger, John Ratcliffe, siger det samme. Han husker, at medierne ledte efter noget, de kunne fange Trump på. En kinesisk spionballon, der kunne ses fra jorden, ville være blevet opdaget. Er der nogen der kan huske sådan en historie? Nej, det skete ikke.

ANNONSE

Og tidligere direktør for National Intelligence John Ratcliffe, der ledede ODNI efter Grenell og gennem Trump-administrationens afslutning, afviste også påstanden.

“Det er ikke sandt. Jeg kan tilbagevise det,” sagde Ratcliffe på “Sunday Morning Futures.” “Det amerikanske folk kan gendrive det selv. Kan du huske under Trump-administrationen, hvor fotografer på jorden og kommercielle flyselskabpiloter talte om en spionballon over USA, som folk kunne se op og se, selv med det blotte øje , og at et medie, der hadede Donald Trump, ikke rapporterede?”

Han tilføjede: “Det kan jeg heller ikke huske, for det skete ikke.”

Chefen selv mener, at Biden-folket er desperate og forsøger at dække sig selv ved at flytte noget af skylden over på deres forgænger. Men det er desinformation.

Selv forsvarsminister Mark Esper, som viste sig at være en fjende af Trump, siger, at påstanden ikke holder vand.

Tidligere Trump-forsvarsminister Mark Esper sagde også, at han aldrig blev fortalt om kinesiske overvågningsballoner over USA under sin tid i Pentagon.

“Jeg kan aldrig huske, at nogen kom ind på mit kontor eller læste noget om, at kineserne havde en overvågningsballon over USA,” sagde Esper under en optræden på CNN. “Det ville jeg med sikkerhed huske.”

Det er utænkeligt, at militæret ville observere en spionballon uden at dokumentere tid, sted og rute. Hvor er dokumenterne? Hvis Biden-regimet fremsætter udokumenterede påstande, vil det kunne slå tilbage på dem. Så har de en meget dårlig sag.

Nu viser det sig, at en kinesisk ballon styrtede ned uden for Hawaii for fire måneder siden. Nu kommer det frem, og det skærper det kritiske blik på Biden-regimet. De var derfor klar over, at kineserne var i gang med efterretninger og spionage fra en ballon. Burde de så ikke have sørget for at nedlægge den, der kom ind over USA den 28. januar og ikke lade den krydse kontinentet?

Kritikken vil nok vokse.

https://www.foxnews.com/politics/trump-top-national-security-officials-refute-claim-chinese-spy-balloons-transited-us-under-last-admin

ANNONSE

Mest læst

De blev til monstre

Manifest i en mørk tid