Dag: 29. januar 2023

Ingebjørg Støyva (f.1978) Acrylfarger på lerret, 120 x 150 cm. For tiden viser Galleri Ramfjord, Schwensens gate 1 i Oslo et utvalg acrylmalerier signert Ingebjørg Støyva. Utstillingen åpnet den 28. januar, og vil vises til og med den 12. februar. Ingebjørg Støyvas motiver domineres av ofte svært unge mennesker, gjerne i kombinasjon med dyr og […]

Les Mer...

Moderne mennesker lever i sin egen selvskapte virkelighet. De lever på illusjonen om at det bestående skal bestå til evig tid. Alle med litt historisk bevissthet vet at det er en villfarelse. Nå kommer eliten og sier at vi skal inn i et nytt paradis, det grønne. Det kommer til å gjøre litt vondt, men […]

Les Mer...

Der er snart ikke noget tilbage af den palæstinensiske kristendom. Fra den danske folkekirke og regering hører vi heller ikke noget. SVM-regeringen har fuldt op at gøre med at slette sporene efter den kristendom, der engang prægede Danmark. Nu skal Store Bededag fjernes, og snart skal begrebet ”helligdage” også udgå. For i SVuM-staten skal borgerne ikke have andre guder end Den Store Moder, som er selve statens indbegreb.

Les Mer...

Hallé Orchestra, under ledelse av Sir John Barbirolli (1899-1970), spiller Jean Sibelius’ (1865-1957) tredje symfoni i C-dur, op.52, fullført i 1907.

Les Mer...

Muslimers angreb på kristne ignoreres ofte af det internationale samfund og medierne, der tilsyneladende kun udtaler sig, når de kan finde en måde at lægge skylden på Israel”, skriver den muslimske journalist Khaled Abu Toameh.

Les Mer...