Dag: 22. januar 2023

Illustrasjon av profeten Muhammeds nattlige reise (Mi’raj) på fabeldyret Buraq med erkeengelen Gabriel og to profeter, Noah og Idris, i den andre himmel i henhold til muslimsk tradisjon. Miniatyr i Mir Haydar, Mira‘j-nameh, manuskript fra Herat i Afghanistan under Timurid-dynastiet. Bibliothèque Nationale de France. Foto: Wikimedia.

Les Mer...

Mens Joe Bidens advokater bliver ved med at finde hemmeligstemplede dokumenter på adskillige adresser, hvor han havde gemt dem, mens han var vicepræsident, påpeger Fox News-kommentatoren Dan Bongino, at den egentlige historie ikke er, at Biden har gemt dokumenter, men hvad dokumenterne indeholder. Det har medierne underligt nok ikke interesseret sig for, og spørgsmålet er, […]

Les Mer...

Joe Biden fik en Mar-a-Lago-behandling i fredags. FBI-agenter på vegne af justitsministeriet ransagede hans hjem i Wilmington i 12 timer. Og de fandt flere dokumenter. Forskellen fra den behandling, Trump fik, var, at Bidens advokater fik lov til at være til stede.

Det er en stor ydmygelse for Biden at få sit private hjem ransaget.

Les Mer...

Joe Biden bliver nu ofret for en bagatel. Han har brændt huset ned, men får en bøde på størrelse med en parkeringsbøde. Selv CNN interesserer sig nu for ham og hans families skødesløse håndtering af dokumenter og deres “forretninger”. (Det er risikabelt, fordi flere end Biden har kendt til, hvad han lavede, også i Ukraine).

Les Mer...

Næsten 3000 verdensledere er i disse dage samlet i Davos for at løse klodens og menneskehedens problemer. Dem er der mange af: klima, inflation, Ukraine og ulighed mellem kønnene. Det er hårdt arbejde, og om aftenen trænger deltagerne til at koble af. Her får de assistance af et stort antal sexarbejdere, som hvert år flokkes til Davos for at holde de overkørte idealister ved natligt selskab.

Les Mer...

Tucker Carlson har klart noe helt unikt: Han artikulerer en innsikt som grasrota har hatt i årtier: CIA drepte John F. Kennedy og har siden styrt USA som de ville. Tucker kaller det permanent Washington. Trump provoserte dem så voldsomt at de ble uforsiktige. De viste ansikt. Nå vet amerikanerne at deres mistanker stemmer: Dette […]

Les Mer...