Dag: 12. januar 2023

Vilhelm Hammershøi (1864–1916). Olje på lerret, 63 x 49,5 cm, Statens Museum for Kunst, København. De to avbildede damer er fre venstre kunstnerens ektefelle Ida Hammershøi f. Ilsted (1869-1949), som han giftet seg med den 15. september 1891, og hans mor Frederikke Amalie Hammershøi f. Rentzmann (1838-1914). Det bør nok legges til at forholdet mellom […]

Les Mer...

Noe skjer når Dagsnytt nevner med den største selvfølgelighet at det Republikanske flertallet har iverksatt granskning av Biden-familiens forretninger, noe de har holdt på med lenge, men nå kan sette makt bak kravene. Vi har lenge lurt på hvordan regimemedier vil snu på flisa når de blir nødt for å referere Bidens korrupsjon. Det ser […]

Les Mer...

Eva Gregersen skriver på Facebook om 24syv-programmet Det, muslimer taler om: -Vært Elias Ramadan havde en konvertit i studiet ved navn Abdel Karim Strange, som blev præsenteret som “far til to og aktiv i det muslimske civilsamfund”. Det lyder jo uskyldigt nok, men hvad Ramadan ikke fortæller er, at Strange er aktiv i Hizb ut-Tahrir.
:

Les Mer...

NBC melder, at der er fundet en ny samling klassificerede dokumenter på et sted, som tilhører Biden. Opdagelsen er pinlig for Biden som er gået hårdt ud mod Trump for det samme. Biden ejer mange ejendomme. Nu kræver kritikerne at FBI raider hans hjem på samme måde som de gjorde med Trump.

Les Mer...

Benedikt fik på puklen af meningseliten, fordi han talte sandt om islam, tro og fornuft, og fordi han tillod det lille mindretal af traditionalister at få lov til at fejre efter det årtusindgamle ritual. I begge spørgsmål tabte han tilsyneladende. Frans lefler for islamiske skriftlærde, anser alle religioner for lige gode (men islam måske for særligt god), benægter i tale og handling væsentlige kristne trossandheder og følger, hvor han kan, meningselitens.

Les Mer...