Nyt

NBC melder, at der er fundet en ny samling klassificerede dokumenter på et sted, som tilhører Biden. Opdagelsen er pinlig for Biden som er gået hårdt ud mod Trump for det samme. Biden ejer mange ejendomme. Nu kræver kritikerne at FBI raider hans hjem på samme måde som de gjorde med Trump.

Afsløringer af et andet parti undergraver (undercut) yderligere Det Hvide Hus’ rasende fordømmelse af tidligere præsident Donald Trump over hans påståede fejlhåndtering af klassificeret materiale. FBI raidede hans Mar-a-Lago ejendom den 8. august 2022 for at søge efter klassificeret materiale, som han muligvis har fjernet fra Det Hvide Hus. Trump havde tidligere efterkommet en stævning og frivilligt udleveret nogle klassificerede materialer før razziaen.

Det, at der er dukket en ny samling dokumenter op, kan tyde på at der ligger mere andre steder. Uanset hvad er det pinligt for præsidenten. Nu begynder også regimetro medier at røre på sig og stiller ubehagelige spørgsmål på pressekonferencer i Det Hvide Hus. Karine Jean-Pierre får problemer med at svare.

ANNONSE

Justitsminister Garland udnævnte en specialefterforsker, Jack Smith, som skal granske Trumps papirer. Nu kræver Republikanerne det samme for Biden.

Biden møder nu sig selv i døren. Han kaldte Trump “totalt uansvarlig”. Hvad med ham selv?

Republikanerne har kastet sig over afsløringerne, hvor Texas GOP-repræsentant (“Grand Old Party” =Republ.) Troy Nehls kræver, at Garland udnævner en særlig advokat. Formand for House Oversight Committee Rep. James Comer, R-Ky., (shared) delte i mellemtiden NBC-artiklen med den citerede sætning “Totally Inresponsible”, der refererede til Bidens fordømmelse af Trump efter opdagelsen af dokumenter på hans ejendom.

https://justthenews.com/politics-policy/biden-aides-discovered-more-classified-documents-second-location-report

 

Oversættelse Karsten Søberg

ANNONSE