Dag: 4. januar 2023

Mandlige somaliske efterkommeres kriminalitetsniveau er over seks gange så højt som normalbefolkningens, når det kommer til voldsforbrydelser. Mohamed Ahmed Abdi Farah er på flugt – mistænkt for et voldsomt gaderøveri.

Les Mer...

College of Psychologists of Ontario (CPO), som er det officielle regulerings- og tilsynsorgan for psykologer i Canadas mest folkerige provins, kræver, at Jordan Peterson gennemgår træning i brug af sociale medier.

Ellers risikerer den kendte psykolog, foredragsholder og samfundsdebattør, at en disciplinærinstans ved myndigheden fratager ham retten til at arbejde som klinisk psykolog.

Les Mer...

25 år var gået, siden jeg sidst besøgte St.Petersborg, dengang Leningrad. Med 5 millioner indbyggere er det Ruslands næststørste by. De fysiske rammer synes uforandrede. Dybe spor fra systemets hærgen og fallit, fra resultatet af 70 års forsøg på at save mennesker til efter abstrakte og åndsformørkede tankemodeller, forsvinder ikke med et fingerknips.

Les Mer...

Helene Schjerfbeck (1862-1946). Olje på lerret, 82 x 78 cm, privateie. Fra 1880-tallet og en tid fremover forsøkte Helene Schjerfbeck å etablere seg som genre- og historiemaler i tidens romantisk-realistiske stil, og dagens bilde er et utmerket eksempel. Kunstnerinnen har her brukt sin mor Olga Johanna Schjerfbeck f.Printz (1839-1923) som modell. Brevet ble lagt ut […]

Les Mer...

DR’s Deadline-vært Issa Mahmoud Jeppesen forbinder formanden for Nye Borgerliges Ungdom – Malte Larsen – med højreradikal terrorisme, fordi politikeren bruger udtrykket ‘befolkningsudskiftning’. Kan det tilsvarende udledes, at DR’s Issa Mahmoud, der støtter palæstinensernes sag, bakker op om arabisk terrorisme?

Les Mer...

Charlie Hebdo forholder sig som et af de eneste satiriske tidsskrifter lige så kritisk til islam som til kristendommen. “Mullaher vend tilbage til der, hvor I kom fra.”

Les Mer...