Nyt

Der er kun én af de tre værter i TV 2-showet ‘De største øjeblikke’, der er født i Danmark. Journalist Cecilie Beck er dansker. De to andre er født i henholdsvis sharialandet Forenede Arabiske Emirater (journalist Abdel Aziz Mahmoud) og Ugandas hovedstad Kampala (komiker Melvin Kakooza).

Om programmet skriver TV 2:

“Cecilie Beck, Abdel Aziz Mahmoud og Melvin Kakooza inviterer os alle indenfor i Operaen til et gensyn med året, der næsten er gået. I ‘De største øjeblikke’ ser de sammen med kendte gæster tilbage på et vildt nyhedsår præget af Tour de France, krig i Ukraine, inflation og folketingsvalg. Musikken leveres af store danske navne som blandt andre Andreas Odbjerg, Jada, Jonah Blacksmith og Blæst.”

Abdel Aziz Mahmoud er kendt for sit had til Rasmus Paludan og Stram Kurs.

ANNONSE