Kommentar

Hvis du tror, at den største trussel mod den kommende valgkamp kommer fra falske russiske konti på sociale medier, så tro om. Danmarks Radio har meldt sig ind i valgkampen med ægte politisk chikane af Rasmus Paludan og Stram Kurs.

Den kendte Danmarks Radio-vært Abdel Aziz Mahmoud har igangsat en digital kampagne, der skal vildlede danskerene og påvirke det forestående folketingsvalg.

Den palæstinensiske vært og journalist Abdel Aziz Mahmoud fortæller stolt, at han har købt hjemmesiden ‘stram-kurs.dk‘ og lader eventuel trafik til hjemmesiden blive omdirigeret til en organisation, der kæmper for primært mellemøstlige og afrikanske migranter.

Danmarks Radio og deres højt profilerede medarbejder prøver altså at vildlede eventuelle vælgere, der vil vide mere om Stram Kurs og partiets politik. DR-vært Abdel Aziz Mahmoud er ude i rendyrket politisk chikane.

ANNONSE

Abdel Aziz Mahmoud er uddannet journalist hos DR Nyheder og TV Avisen. Her har han også været vært på DR’s nyhedskanal DR Update. Abdel Aziz Mahmoud har siden været vært på det folkekære program Aftenshowet og adskillige andre aktuelle tv-programmer, der ofte har et politisk perspektiv. Abdel Aziz Mahmoud er en nøgleperson i licensmediet Danmarks Radio, der finansieres med milliarder af licenskroner hvert år.

På hjemmesiden DK Hostmaster kan man normalt se, hvem, der har registreret og købt hjemmesider i Danmark. Men i tilfældet ‘stram-kurs.dk‘ er oplysningerne skjult for offentligheden. Man ved derfor ikke om, hjemmesiden er registreret på Abdel Aziz Mahmouds privatadresse på Halmtorvet i København, eller det er Danmarks Radio, der står som direkte ophavsmand til chikanen af Stram Kurs.

Sammenblandingen af licensmidler og politisk chikane er nu en realitet. Danmarks Radio og deres topfolk har påbegyndt en decideret antidemokratisk vildledningskampagne mod Stram Kurs. En kampagne, hvis formål det er at påvirke valgkampen og valgets resultat.

Det er ikke Rusland, som de danske vælgere skal frygte i forbindelse med manipulation af det kommende folketingsvalg og valgresultat. Det er Danmarks Radio og DR’s mest profilerede værter, der vildleder vælgerne og opkøber hjemmesider for at levere falske oplysninger til politisk interesserede danskere.

(Du kan besøge Stram Kurs’ hjemmeside her https://stramkurs.dk/ )

Se også
1. maj hykleri: Socialdemokratiet vil bestemme, hvilke bøger, der må krænkes

 

For ordens skyld: Uwe Max Jensen er kandidat for Stram Kurs i Nord-Jylland

ANNONSE