Kopierede/fra hoften

Der er travlt ved medieelitens håndvask efter, at DR-værten Mads Aagaard Danielsen er blevet afsløret som en hadsk og chikanerede seriekrænker med et aggressivt temperament – specielt overfor kvinder.

En af Mads Aagaard Danielsens nærmeste venner gennem flere år er TV 2-værten Abdel Aziz Mahmoud. De to har tidligere været radioværter på DR-programmet Shitstorm på P1.
De to venner har endda afholdt ‘DM i hadbeskeder’, mens det blev fortiet, at radioværten Mads Aagaard Danielsen selv står for en hadsk fremfærd på de sociale medier.
Men nu lægger Abdel Aziz Mahmoud afstand til kvindekrænkeren Mads Aagaard Danielsen, som har stået ham meget nær igennem flere år.
Ved årsskiftet 2018/19 omtaler Abdel Aziz Mahmoud DR-værten Mads Aagaard Danielsen som sin ‘bestie’ på Facebook.
Ordet ‘bestie’ er et engelsk slangord for ‘best friend’ – eller ‘bedste ven’.
Mads Aagaard Danielsen har få måneder tidligere været bryllupsgæst, da en lille sluttet kreds af nære venner fejrer Abdel Aziz Mahmoud og hans mand, da de bliver viet på en svensk ø.
På billederne ses venneparret Mads Aagaard Danielsen og Abdel Aziz Mahmoud under en fugtig bytur, hvor de sidder på et toilet sammen. Kun nære venner går på toilettet sammen.
Tonen får en anden lyd i oktober 2020, da de mange krænkelser fra Mads Aagaard Danielsens hånd ser dagens lys.
I et interview med Ekstra Bladet omtaler Abdel Aziz Mahmoud pludselig Mads Aagaard Danielsen som en ‘kollega’ og ‘tidligere kollega’.
Abdel Aziz Mahmoud lægger i det hele taget stor afstand til Mads Aagaard Danielsen og dennes aggressive opførsel:
“Jeg anede intet om den nedværdigende adfærd mod kvinder og om omfanget af de sager, som Berlingske har lagt frem,” siger Abdel Aziz Mahmoud, der de første dage efter afsløringen af Mads Aagaard Danielsen forholdt sig helt tavs.
Da Mads Aagaard Danielsen gik fra feteret DR-radiovært til en skammelig krænker, gik han samtidig fra ‘bedste ven’ til ‘tidligere kollega’ hos den libanesiske indvandrer Abdel Aziz Mahmoud.
Personager som Abdel Aziz Mahmoud passer på deres egen tv-karriere og har ikke meget tilovers for deres såkaldte ‘bedste venner’, når vennerne kommer i modvind.
Der er koldt og hyklerisk på toppen.
*
ANNONSE