Kopierede/fra hoften

Mine Danmark på Facebook, 1. maj 2019

Abdel Aziz Mahmoud fører kampagne mod Stram Kurs, men det er selvfølgelig ikke et problem for ‘hele Danmarks Radio’. Nuvel, uanset hvad Mahmoud har haft til hensigt, så skubber han blot Paludans kæpheste ind i Folketinget. Fra TV2.dk – DR-profil køber stram-kurs.dk – sender brugerne over på egen hjemmeside.

“Judith Skriver, der er redaktionschef for DR Perspektiv og Fakta, og som har ansvaret for programmerne ‘Abdel mellem fjender’ på DR2 og ‘Shitstorm’ på P1, hvor Abdel Aziz Mahmoud er vært, ser ikke noget problem i, at han har købt domænet stram-kurs.dk.

– Det er én ting, hvad Abdel gør uden for DR. Han er freelancer, og vi bruger ham i en række programmer. Men han har et liv udenfor DR, og det blander vi os ikke i.

Det er et specielt tilfælde med Abdel, da han ikke er et neutralt jakkesæt i sin rolle på DR. Han er hyret ind til programmer, hvor han bruger sig selv og sin person. Det ville være noget andet, hvis det eksempelvis var en på TV-Avisen, der gjorde noget tilsvarende, siger hun.”

“Jeg er kommet til at købe domænet www.stram-kurs.dk.
Upsiiii. 🤭
Vi har nemlig brug for en Stram Kurs mod et forenet Danmark.
Dét tror organisationen Mino Danmark også på.
Men vi har brug for medlemmer, så vi kan stå stærkt!
Del gerne og læs mere inde på www.Stram-kurs.dk – bliv en del af dette inkluderende fællesskab!”
(Abdel Aziz Mahmoud på Facebook, 1. maj 2019)

ANNONSE