Kommentar

Først var det Trump de angreb, i flok. Nu er det hans vælgere, 74 millioner amerikanere. Det, de angriber er det helligste i den amerikanske forfatning: First Amendment- ytringsfriheden. Hvor er de danske medier?

Jesse Waters er blevet dygtig til at sammenfatte, hvad som sker: Kyrsten Sinema er senator fra Arizona. Sammen med Jo Manchin har hun nægtet at stemme for den astronomiske pakke på 3.500 milliarder dollar. Da sender Soros-NGO’er aktivister efter hende. Sidste uge blev hun forfulgt ind på dametoilettet og filmet mens hun trakasseres. Dette er en metode aktivisterne har brugt i lang tid for at udsætte byttet for stress. Også på første klasse i flyet tilbage til Washington blev hun chikaneret af en aktivist, som trænger helt op i ansigtet på hende. Det var en illegal indvandrer.

Vi har set mange videoer af flypersonel som smider familier af flyet, mens aktivister har frit spillerum.

I stedet for at forsvare ytringsfriheden, vælger medierne at angribe den. Den såkaldte whistleblowerr Frances Haugen var medlem af Facebooks censurkomite sidste efterår. Hun var med til at lukke konservative stemmer ned. Nu sidder hun i Kongressen og siger at der er meget som er skadelig for demokratiet og skubber børn foran sig. Haugen vil at føderale myndigheder skal gribe ind og censurere.

ANNONSE

Læg mærke til hvordan fremtrædende tv-værter som Don Lemon i CNN siger at løgne må lukkes ned. De har ingen plads i det offentlige rum. Sådan snakker en apologet for et totalitært system. Lemon ved godt at de meninger han snakker om ikke lader sig sandhedstjekke. De varierer fra person til person.

Men Biden-regimet vil have en mening og bruge loven til at piske folk ind på geled.

Samtidig meldte Google og YouTube sidste uge at de vil straffe klimabenægtere. Nettet snører sig sammen: Først var det corona-virussets ophav, så var det pandemien og tiltagene, forbud mod at kritisere lockdown og mundbindspåbud, så var det diskussion om forebyggende medicin som hydroksyklorokin og ivermectin, så var det vaccinerne og nu vaccinetvangen – i alle disse sager er der enighed mellem regimet og Big Tech om at dissens skal lukkes ned.

Føj klima til og det censurerede felt udvides til snart at dække alle samfundstemaer.

De gør det med den største selvfølgelighed.

Skatteetaten

Skattemyndighederne skal tildeles 80 milliarder dollar til at bygge et stort bureaukrati op, som skal granske folks privatøkonomi. Alle indskud over 600 dollar giver ret til indsigt i økonomien og i transaktionerne.

Biden-regimet “weaponize” skattevæsenet. Dvs. de stikker næsen i folks privatøkonomi.

Det samme skete med borgerlige og kristne under Obama, da skattechefen Lois Lerner sørgede for at de ikke fik de fradrag, de har krav på.

Det blev sat i system, særlig alle som havde med Tea Party-bevægelsen at gøre blev ramt.

Den autoritære tendens begyndte for alvor under Obama og det siges at det er ham, der styrer Biden gennem Susan Rice.

Korrupt

Samtidig er Biden-folkene gennem korrupte. Nancy Pelosi er blevet styrtrig gennem sin mand, som sørger for at de deltager i aktieemissioner hvor de ved, at kursen vil gå op. Pelosi blev stillet et spørgsmål om dette i 2011 og hendes overraskelse og forstillelse er kostelig. Hun er en gennemkorrupt politiker.

Det samme er justitsministeren Merrick Garland, der har en svigersøn som tjener fedt på at undervise i kritisk raceteori i skolerne.

Forældre er terrorister

Den samme Garland har nu mobiliseret politi og retsvæsen og forældre som vover at protestere, vil han have stemplet som terrorister.

Da Garland var til høring i Senatet om sin nomination blev han spurgt om aktivisterne ,som brændte tinghuset i Portland ned, burde stilles for retten. Garland sagde det ikke var så farligt. Det skete om natten.

Han havde heller ikke taget stilling til om alle de mennesker, som krydser grænsen i syd, bryder amerikansk lov.

Angreb på middelklassen

Demokratiets ligevægt hviler på middelklassen. Biden-regimet angriber middelklassen, endda mere åbenlyst end Bush II og Obama.

Nu vil de forvandle republikken til et demokrati og eliminere århundredgamle traditioner som antal dommere i højesteret, gøre antallet af senatorer proportionalt og eliminere filibuster, dvs. debattere langvarigt for at forhindre et forslag i at blive vedtaget.

De gør flertalsstyre til demokrati og for at kontrollere magten importerer de millioner af lydige slaver som skylder dem alt.

Dette er et helt andet Amerika end det immigranterne byggede.

Biden-regimet går foran i at rive det gamle Amerika ned og erstatte det med et nyt oligarki.

 

ANNONSE