Kommentar

Det er på tide, at vi taler åbent om det. Næsten overalt i den vestlige verden står grænserne pivåbne og har gjort det i mange årtier. Folkeudskiftningen, som medierne nægter at fortælle om, er en realitet, og det er ikke en utilsigtet konsekvens af en i øvrigt velmenende politik, men selve politikkens mening.

Den herskende klasse hader Vestens oprindelige befolkninger og importerer alverdens fremmede, som skal marginalisere, fortrænge og demoralisere danskere, tyskere, amerikanere og alle andre, der for få årtier siden udgjorde de nationale befolkninger. Vi skal inden udgangen af indeværende århundrede gøres til mindretal i vore egne lande. Det er planen.

Desværre lader de fleste sig bondefange af politikernes stadige snak om ”integrationen” og den ”faste udlændingepolitik”, mens deres egentlige mål er at underminere fædrelandene. Ingen anden konklusion er mulig. I politik som i jura gælder reglen, at de forventelige konsekvenser af en handling, må være de tilsigtede.

ANNONSE

I morgen udløber USA’s såkaldte Title 42, som i nogen grad har forhindret indstrømning af personer, som har været i et land med smitsomme sygdomme. Dermed forsvinder den sidste svage barriere mod totalt åbne grænser.

Siden Joe Biden og hans venstreekstreme dukkeførere blev installeret for godt to år siden, er anslået seks millioner migranter strømmet ind via USA’s grænse til Mexico, og Texas’s guvernør, Greg Abbott, forventer, at 4,7 millioner allerede står på spring. Ingen aner, hvem de er, eller hvad der bliver af dem, når de først er lukket ind. Derimod ved man, at lande syd for USA har tømt deres fængsler og sindssygehospitaler og eksporteret de indsatte til den store nabo mod nord. De ulyksalige grænsevagter meddeler, at mexikanske narkokarteller allerede kontrollerer dele af den amerikansk-mexikanske grænse, og efter at Joe Biden har ophævet Title 42, regner de med, at kartellerne vil tage magten over hele grænsen.

Det kommer til at koste dyrt i menneskeliv. I forvejen dør over 100.000 amerikanere årligt af overdoser af den narko, som kartellerne bringer med sig. Også sexhandelen vil få en opblomstring. Titusinder af uledsagede børn er allerede ankommet, og ingen ved, hvad der er blevet af dem, men mange er utvivlsomt blevet afsat til pædofile netværker.

Også økonomisk kommer den brede amerikanske befolkning til at lide, fordi lønningerne bliver trykket af de mange tilvandrede, som også vil lægge beslag på en stadig større del af velfærds- og sundhedsudgifterne. Det er naturligvis også meningen.

Og næppe er de nye millioner ankommet, før demokraterne forlanger, at de skal kunne stemme til valgene. De vil naturligvis i overvældende grad stemme demokratisk.

Det republikanske flertal i Repræsentanternes Hus har som modtræk mod invasionen foreslået den såkaldte ”Secure the Border Act of 2023”, som indebærer, at asylansøgere ved grænsen enten bliver interneret, flyttet til et sikkert land eller sendt hjem.

Joe Biden har meddelt, at han vil nedlægge veto mod loven.

I EU står det ikke meget bedre til. Som Snaphanen.dk gør opmærksom på, har Europa siden Schengen hverken haft indre eller ydre grænser. EU’s endemål er nemlig at opløse nationerne og erstatte dem med en verdensregering.

Ironisk nok ligger EU’s ”hovedstad” i Belgien, som forventes at blive Europas første muslimske stat.

ANNONSE