Nyt

– Alle beviser peger direkte på, at Joe Biden er dybt kompromitteret. Republikanerne i Repræsentanternes Hus vil ikke lade nogen sten være urørt i vores undersøgelser af Bidens involvering i hans families tvivlsomme forretninger, sagde lederen af Republikanerne i Repræsentanternes Hus, Elise Stefanik, (R-NY) til Fox torsdag aften.

Stefaniks skarpe kommentar kom efter at et billede taget ombord på Air Force Two på vej til Ukraine med daværende næstformand Joe Biden i december 2015 nu er blevet offentligt.

– Dette fordømmende billede af daværende næstformand Joe Biden ombord på Air Force Two på vej til Ukraine, mens han taler med Amos Hochstein, er yderligere bevis på, at Biden og højtstående embedsmænd i Biden-administrationen ikke kun vidste om Hunter Bidens korrupte udenlandske forretningsaftaler, men også at Joe Biden var tæt involveret, mens han var næstformand, siger lederen af Republikanerne i Repræsentanternes Hus, Elise Stefanik, (R-NY) til Fox Digital, torsdag.

Amos Hochstein var på det tidspunkt Obama-administrationens særlige udsending og koordinator for internationale energiforretninger. Han har siden fortsat med at arbejde for Biden, senest da han i februar 2022 blev udnævnt som særlig koordinator for Biden. I denne kapacitet spillede han sidste efterår en central rolle i at få en aftale i stand mellem Israel og Libanon om de maritime grænselinjer.

ANNONSE

Hochstein, who served as special envoy and coordinator for international energy affairs under the Obama-Biden administration, was tapped as Biden’s special coordinator for global infrastructure and energy security in August 2021, and he was made special presidential coordinator to Biden in February 2022. (Fox News)

Koordinator

– På tidspunktet for dette billede, var Hochstein i kommunikation med Hunter Biden og Burisma, hvor Hunter sad i bestyrelsen, fortsatte Stefanik.

– Vi ved også, at dette billede blev taget ombord på Air Force Two før Joe Bidens nu berygtede møde med den ukrainske præsident Petro Poroshenko, hvor Biden truede med at tilbageholde bistand, hvis den ukrainske anklager, der undersøgte Burisma, ikke blev afskediget.

Den anklager, det drejer sig om, var ingen ringere end Ukraines daværende rigsadvokat, Viktor Shokin. På videoindslaget nedenfor ser man Biden prale af, hvordan han pressede Ukraines daværende præsident, Petro Poroshenko, og premierminister Arseniy Yatsenyuk til at fyre Shokin.

Selvom Republikanerne har et lille flertal i Repræsentanternes Hus, er det yderst usandsynligt, at de vil kunne samle to tredjedeles flertal for at stille Joe Biden for rigsret i Senatet, hvor Demokraterne stadig har flertal.

Spørgsmålet bliver så, hvor længe mainstream-medierne, andre Demokrater og ikke mindst de magtfulde kræfter bag Biden-administrationens facade tør lade skuespillet fortsætte. Biden var måske ikke selv en sælger, han var nok, som mange skriver, ‘selve produktet’, som Hunter Biden ublu benyttede til sine forretninger.

Under alle omstændigheder er der stadig flere observatører, herunder Documents faste analytiker, Charles Ortel, som tvivler på, at Biden vil blive Demokraternes officielle kandidat ved næste efterårs præsidentvalg.

Top House Republican rips ‘damning picture’ of Biden with Hunter-linked adviser on 2015 Ukraine trip (Fox News)

Læs også:

Joe Biden nekter fortsatt på at han har diskutert forretninger med sønnen Hunter

Norgeshistoriens mest misforståtte fisketur. Den største torsken var Joe Biden

– Ukrainsk oligark betalte Biden-familien for å unngå korrupsjonssak

 

ANNONSE