Kommentar

Trods en række skandalesager, der kommer landet dyrt at stå, ligger Mette Frederiksen stadig lunt i svinget og står ifølge DR’s seneste meningsmåling fra 13. oktober kun til at miste et mandat – fra 48 til 47. Glemt er det nu, at Hendes Socialdemokratiske Majestæt i 2018 – før sidste valg – lovede, at det skulle være slut med at give spontant asyl. Glimrende, sagde vælgerne, og gik glade hen og stemte på hende. Efter valget ilede hun med at meddele, at det desværre ikke kunne lade sig gøre pga. konventionerne, og så gik den sag i sin mor.

Medierne kunne have spurgt hende, hvorfor hun vægtede konventioner – som jo ikke har retskraft i Danmark – mere end landets fremtid, men det må man ikke i et land præget af rød-blå forbrødring om det meste.

Det går også godt for manden fra Marrakesh, alias Lars Løkke, hvis nye parti står til hele 12 mandater, som har givet ham håb om atter en tur i Statsministeriet.
Er folk blevet gale?

ANNONSE

Man kan indvende, at vælgerne ikke ved bedre, fordi medierne systematisk undgår at stille de vigtigste spørgsmål til politikerne – om Danmarks suverænitet, om folkeudskiftningen og om den fremadskridende islamisering. Men kan vælgerne ikke tænke selv? Fornemmer de slet ikke, hvad vej det går, og hvilken fremtid der venter deres børn og børnebørn? Åbenbart ikke.

I den sammenhæng er det lærerigt at se på udviklingen i USA, hvor republikanerne ifølge det seneste gennemsnit af adskillige meningsmålinger fører over demokraterne med tre pct.point. Det tyder på en klar republikansk sejr ved midtvejsvalget den 8. november, hvis der ikke bliver snydt. Men det er ikke pointen i denne sammenhæng. Det bemærkelsesværdige er, at ca. halvdelen af amerikanerne åbenbart ikke har rettet sig efter de dominerende medier, der optræder som aflæggere af det demokratiske parti, og gør alt for at dække over partiets fejl og mangler, mens de altid fremstiller republikanerne i det værst tænkelige lys. Denne halvdel har også trodset magtfulde aktører som Big Tech, der har censureret konservative røster, lærernes fagforening, der vil bruge skolerne til socialistisk propagenda, og ikke mindst FBI, som under Biden er omdannet til et demokratisk Stasi, der åbenlyst intimiderer regimets modstandere.

Amerikanernes modstandsvilje giver et vist håb for den vestlige civilisations fremtid. I modsætning til i Danmark, hvor 90 pct. af befolkningen enten ikke aner, hvad der foregår, eller ikke interesserer sig for det.

ANNONSE