Dag: 28. september 2022

Lars Hertervig (1830-1902). Olje på lerret, 76 x 102 cm, Stavanger kunstmuseum. Det er opplyst at bildet er et fantasilandskap, basert på natur fra Sunnhordaland. Det var i malerinnen Kitty Kiellands (1843-1914) eie, før hun i 1880 forærte det til Det faste galleri i Stavanger. Det er malt i samme år som kunstneren frivillig la […]

Les Mer...

Teorier, anklager og påstande svirrer gennem luften om, hvad og hvem der står bag sabotagen mod Nord Stream 1 og 2. At der var tale om sabotage, synes indiskutabelt. Begge ledninger eksploderer ikke på samme tid. Men hvem kunne være interesseret i at ødelægge dem? Flere peger på Rusland. Men hvorfor skulle Rusland være interesseret i at ødelægge rørledningen, der fører deres egen gas?

Les Mer...

Jyllands-Postens korrespondent, Matias Seidelin, hader Donald Trump og benytter derfor enhver lejlighed til at tilsmudse ham. Det sker under dække af påstået objektive reportager.

Nu har han kastet sig over de såkaldte ”valgfornægtere”, hvormed han mener republikanere, der mener, at der blev snydt ved præsidentvalget i 2020. Der er ellers gode grunde til at tro, at valget ikke gik rigtigt til

Les Mer...

Den amerikanske ambassade i Moskva har udstedt en advarsel til alle amerikanere på russisk jord om at komme ud af landet. Det er den slags advarsel, der udsendes, når en overhængende fare truer. Det er Berlingske, der melder det.

Les Mer...