Dag: 8. august 2022

Gustav Wentzel (1859-1927) Olje på lerret, 175 x 294 cm, privateie. Bildet er sannsynligvis malt i Lom i Gudbrandsdalen, der Gustav Wentzel var bosatt i de siste årene av sitt liv. Mellom 1820 og 1920 utvandret rundt 800 000 norske borgere til Nord-Amerika – deriblant en av mine egne grandtanter. Dessverre gikk det ikke så […]

Les Mer...

Venstresiden kompromitterte ordet og gjorde det til noe vemmelig. Men hvis man med ett ord skal beskrive dagens politikk i Vesten er det under vignetten klassekamp. Biden-regimet fører krig mot den jevne amerikaner. I Norge har den politiske liten gitt bort arvesølvet til Tyskland og lar borgerne blø. Tror de de skal komme unna med […]

Les Mer...

Av Camille Saint-Saëns‘ (1835-1921) konserter for solist med orkester, er det kanskje hans første cellokonsert. skrevet i 1872, vi oftest hører. Gautier Capuçon er solist med hr-Sinfonieorchester i Frankfurt, dirigent er Alain Altinoglu.

Les Mer...

Et af formiddagsbladene har med begærlighed kastet sig over Nye Borgerlige, som er blevet ramt af en række udmeldelser af stærkt utilfredse, der ikke har kunnet realisere sig under Pernille Vermunds grusomme regime.

Les Mer...

Som en reaktion på de høje priser er der opstået forskellige former for protester for at påvirke energileverandører og myndigheder. I juni lancerede den anonyme gruppe Don’t Pay UK en kampagne, som involverer medlemmer, der simpelthen ignorerer elregninger og annullerer enhver direkte debitering.

Les Mer...

Minkskandalen og Støjbergsagen viste os, at for politikerne er troværdighed bestemt af, hvad der er flertal for i folketinget. For vælgerne er troværdighed og moral forbundet med ærlighed, åbenhed og sine meningers mod. Dette bliver det virkelige tema i det kommende folketingsvalg.

Les Mer...